atrakcyjne ceny?

do Trivoli zaglądałam wiele razy i to od dłuższego już czasu, ostatnio niestety coraz rzadziej, gdyz z atrakcyjnych cen, które były atrakcyjnymi na początku istnienia sklepu, niewiele pozostało. w miarę jak coraz więcej osób dowiaduje się o sklepie, można zaobserwowac coraz większą swobodę właścicieli w wycenianiu towaru (bynajmniej jakość towaru nie wzrasta proporcjonalnie do cen). jeszcze niedawno meble można było kupic za 1/3 obecnych cen. dziś zdezelowane krzesło może kosztować więcej niż nowe!!! nie mówiąc już o cenach za poobijane wazoniki itp.. ale może klientom, którzy w lumpeksie są gotowi zapłacic za spraną koszulkę dwukrotną jej wartość sklepową to nie przeszkadza?
nie chodzi mi o to żeby odstraszyć tu klientów, gdyz bardzo się cieszę z istnienia Trivoli, czasem faktycznie znajdzie się jakąś "perełkę", tak tylko chciałam podpowiedziec - TARGUJCIE SIĘ!!! bo te ceny są nierealne.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: atrakcyjne ceny?

Swietność tego sklepu mamy niestety juz za sobą!!! Początek był obiecujący,teraz same śmieci i to drogie,a te ładniejsze skrzętnie powybierane przez pracowników i postawione na wycenie....a wycena taka,że głowa boli....toż to dalej rzeczy z drugiej,trzeciej ręki.Kto zaczął tak pazernie ustalać tam ceny?? Żenua,smutek i żal,że to już nie ten sam skład z rzeczami używanymi.Może ludzie prowadzący ten interes powrócą do początkowej świetności???? Marzenie??? Czasami się spełniają......
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się z autorką opinii...kiedyś to była wielka przyjemność pobuszować w tym sklepie...teraz...szkoda gadać...
Hurtownicy i "znajomi" biorą co lepsze,dla klientów indywidualnych już żadnych perełek nie ma...Chyba,że strasznie drogie.
Z drugiej zaś strony zastanawiam się kto wycenia przedmioty? Jeżeli osoba wyceniająca rzeczy nie odróżnia porcelany od plastiku to może warto się nad tym zastanowić?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak sklep jest ok ,ale ceny bardzo idą w górę.Coraz więcej stołów z wycenionymi przedmiotami a w kartonach pobite resztki!! Natomiast Panie pracujące tam są przemiłe:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0