Trivoli / przegięcie (32) Było to super miejsce z zupełnie przyzwoitym asortymentem . Wszystko co dobre... wuka54 Trivoli (1) Otworzyło sie pod nazwa Loppis na Ul. Stryjskiej 24 w Gdynia Redłowo Loppis Sklep ze starociami (1) https://www.facebook.com/Loppis-1094974610545202/ Niedługo sie otworzy taki... Gość
trivoli sklep (3) hm....Dobry sklep by rozładować nerwy,można pochodzić,pooglądać,pomyśleć.By... Znajomy Tomasz Czyżby koniec?... (3) W sklepie nie byłam od kilku tygodni.Weszłam i ....Jakoś w nim... ABC atrakcyjne ceny? (4) do Trivoli zaglądałam wiele razy i to od dłuższego już czasu, ostatnio... troszkę krytyki rozzalona (4) W sobote zostalam w b nieelegancki sposob potraktowana przez menadzera tego... ika Dobry sklep (1) Bardzo dobry sklep!!moze ceny nie są niskie,ale mozna duzo utargowac,trzeba... Tomasz Rewelacyjny sklep!! (1) Wszystkiem polecam zakupy w Trivoli, rewelacyjne ceny, obsługa świetna zawsze... Marta klientka Ewa - opinia (1) Nareszcie można stylowo i ze smakiem urządzić dom bez wydawania bajońskich... klientka Ewa Pomorskie Portobello (1) Bywam w Trivoli bardzo często i zawsze wyszukam jakąś perełkę, od malutkich... Ela Super (1) Już jestem uzależniona!Lubię takie sprzęty , rzeczy z duszą.Każdy może... amitie polecam (1) Swietne miejsce! Mam boska malutką toaletke ratanową co wyglada na 500 zl a... alex super miejsce (2) bardzo duża powierzchnia, olbrzymia liczba perełek na wagę, niskie ceny,... Znawczyni dobra obsługa (1) Byłem dzisiaj w sklepie, kupić drobiazgi oraz koszulę meską....Pracownik Pan... Marek Rewelwcja! (1) Jestem zachwycona! Długo szukałam kilku sztuk mebli, które podkreśliłyby... Juliana SUPER !!! (1) Jesteśmy z mężem zachwyceni, bogata oferta, można się zagubić na kilka godzin... Sylwia z Redy