trivoli sklep

hm....Dobry sklep by rozładować nerwy,można pochodzić,pooglądać,pomyśleć.By coś kupić to trzeba mieć szczęście poprostu!Własciciel sklepu Pani Asia i rodzinka to wspaniali ludzie,mili i zyczliwi.Obsługa takze fajne ludziska.Co do cen niestety muszę napisać,ze no troszke nie z tego Swiata,ale ostatnio zobaczyłem mikroskopijną zmiane na lepsze.Panią która wycenia te przedmioty,a wiadomo kto to robi w Trivoli proponuje przeszkolić i pokazać chociażby aukcjie allegro dla porównania,bez obrazy Pani Magdo ;-)Hm....z braku zainteresowania no cóz proponuje swoją skromną osobe za nauczyciela ;-)Ogólnie polecam!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: trivoli sklep

Niestety nie zgadzam się z tą opinią pana Tomasza. Pani Magda wnioskuje że to ta czarna?zazwyczaj kasuje mnie pani z koczkiem przy kasie, a Pani czarna? raz się pytałam o porcelane,Pani Magda czarna miała pojęcie o tym co mówi jak i co sprzedaje. niestety nie raz nie dwa widziałam że Pani szefowa również wyceniała przedmioty różnego typu, i czy ceny były takie ok? hm... no nie do końca troche wymyślone z kosmosu i to dalekiego. Chyba że Pan ma dobre układy z szefową, a pracownik pewni nie może sobie pozwolić na obniżanie cen jakby każdy chciał, to jest sklep a nie fundacja charytatywna. Życzę aby ten sklep niepowtarzalny jak na gdynie utrzymał się jak najdłużej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: trivoli sklep

niestety,nie moge zrozumieć tego co Pani pisze,ale mniemam,ze jest Pani w temacie,gratuluje więc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3