zdecydowanie nie polecam. Wkopałam się strasznie a dodam, że nie szyłam sukienki ślubnej dla siebie (dzięki bogu). Moja sukienka była prosta, niewymyślna - rzeczywiście pani Daniela pomysł miała fajny, niestety ze wszystkim chciała kombinować. Wszystko było ok do momentu przymiarek już po wpłaceniu zaliczki. Ciągłe przesuwanie terminów, wymyślanie wymówek (niektóre na prawdę bajeczne!). Obiecała, że sukienka będzie gotowa jeszcze przed wyjazdem na wesele, jednak musiałam się ostro nakombinować i w końcu odebrałam ją w DZIEŃ WESELA.po drugiej przymiarce pani Daniela pomimo umówionego spotkania stwierdziła, że nie muszę już przymierzać kolejny raz bo wszystko jest ok i ona "już kończy" (kilka razy). Dzień przed weselem okazało się, że jednak nie jest ok. Pani w ogóle nie przyjmuje do wiadomości, że mogła popełnić błąd. Racja, na krawiectwie się nie znam - ale na obsłudze klienta i owszem. Odebrana świeżo sukienka była już popruta w dwóch miejscach. Po wszystkim dwa dni później chciałam się z panią skontaktować, aby naprawiła swój błąd - opryskliwie usłyszałam, że a i owszem mogę się u niej pojawić po wpłaceniu pozostałych 30% kwoty i że jestem niepoważna (nie wpłaciłam reszty bo się nie upominała - chciałam to zrobić po tym, jak naprawi wszystkie niedoróbki). Nie zdecydowałam się więcej na wizytę u tej pani, poszłam gdzie indziej dopłacić i naprawić, sukienka była mi potrzebna na za dwa tygodnie więc prawdopodobnie bym się jej nie doczekała.....
Dopóki jest się grzecznym pani Daniela jest miła - pojawi się problem (zauwazyłam kilka niedoróbek i wyraziłam swoje zdanie bardzo miło na temat ciągłych obsuw i problemów) zostałam potraktowana BARDZO nieładnie.
6
0