witajcie. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie można napełnić baloniki helem. Chciałam zrobić dekoracje na stołach z połaczonych balonów w różnych kolorach.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
00
Re: balony z helem
tedik
(20 lat temu)
Lepiej ten hel przeznaczcie na to aby goście poodychali tym helem.
Zabawa gwarantowana
katarzynko, balony z helem udekorują ci sufit a nie stól, ponieważ....fruwają!!! Kup lepiej pompkę do nadmuchiwania i przyczep klasycznie nadmuchane balony do stolu. W razie co najwyżej spadną pod stól a nie przysmażą się do żyrandola
00
Hania
(20 lat temu)
witaj
co do helu to odradzam ponoc slabo sie utrzymuje. tzn. jak np. w piatek bedziecie dmuchac to w sobote juz maga byc flaki. tak mi doradzili w firmie ktora dekoruje.
pozdrawiam
00
aaggaa
(20 lat temu)
Jak gdzies watku pisalam jezeli zdecydowalas sie na balony z helem to kup preparat ktory powoduje dluzsze nie ulatnianie sie z balonow gazu. Taki preparat to koszt 800 zl. Balony wowczas trzymaja sie pare dni. Decyzja nalezy do ciebie. Ja taka dekoracje odradzam. Tak dekoracja jest dobra na wesela bez poprawin lub bale. Pozdrawiam
00
beata81
(20 lat temu)
saharka napisał(a):
> katarzynko, balony z helem udekorują ci sufit a nie stól,
> ponieważ....fruwają!!!
a widziałaś dekoracje z baloników z helem,
które są przyczepione do stołu np wstażką?
albo przywiązane wstażką do wazoników?
pięknie to wygląda, i nie fruwa pod sufitem
00
aaggaa
(20 lat temu)
Jak tos nie wie to tu chodzi o taka degoracje z balonow z helem ja na tym zdjeciu jest tzn chodzi o dekoracje stolikow :)
00
katarzynka
(20 lat temu)
Super wygląda to na zdjęciach, ale faktycznie trzeba zorganizować takie baloniki na ostatnią chwilę bo hel ucieka. W dniu wesela nie wiem czy ktoś będzie miał czas na to by latać za balonami.
00
Kasia.B
(20 lat temu)
widziałam ostatnio w alfa centrum i chyba na manhatanie balony z helem na stoiskach z pakowaniem prezentów, moze tam zapytac.
00
balony z helem gdynia | Szalony.pl
~Krzysztof
(9 lat temu)
Sklep Szalony.pl :) Polecam!
00
syryef
(9 lat temu)
Posiadamy szeroką ofertę balonów z helem. Balony do nabycia u nas w sklepie stacjonarnym w Gdyni lub na specjalne zamówienie.
Zapraszam do kontaktu: