bardo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
My również planujemy wesele w Bardo! Mamy zarezerwowany termin już na 2008! Z tej sali nie moglibysmy zrezygnować! Jest przestronna, dobrze naświetlona przed duże okna, piękna scena dla orkiestry. Wspaniałe naświetlenie oraz extra klimatyzacja. Bawiliśmy się tam na sylwestra, przecudna impreza, wspaniały klimat. Na wesele idealnie. Jedni piszą, że wykładzina może przeszkadzać, a nawet nie próbowali. Ja przetańczyłam na niej cała noc, wole ją niż śliski parkiet czy niebezpieczny marmur. Sama rezydencja jest w moim kochanym Koleczkowie, przepiękne miejsce -goście i para młoda będą zachwyceni z pewnością :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bardo

coz za reklama.... brawo!

Nie, no co Ty?;-) Tylko trochę się dziwię, po co siegają po tego typu narzędzia skoro lokal nie należy do najgorszych.

Az się odechciewa pisania tutaj czegokolwiek. Widzę, że niektórzy, z nieznanych mi przyczyn, koniecznie chcą zepsuć moją czysta chęć podzielenia się z innymi własnym zdaniem i radością. Jakby ktos chciał wiedzieć to nie zależy mi na reklamie tego obiektu, nikt mi za to nie płaci. tylko, że pojawiało sie tutaj wiele komentarzy typu: "extra hotel, ale ta wykładzina..." Chciałam móc to ogólnie skomentować, ale widać, że nie warto, bo posypią się złośliwe komenatrze, a szkoda...

Jesli się pomyliłem, czołem w posadzkę walę i o wybaczenie proszę. Ale złego świadectwa rezydencji nie wystawiłem.

I już przyjemniej...:) Dzięki!

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...