bardzo fajne miejsce

Chodzę do Pana Przemka i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Dodać też muszę, że atmosfera w salonie jest miła, bez zadęcia, a Pan Przemek to bardzo sympatyczny gość. Ceny w normie jak za taką jakość usługi, ale oczywiście zawsze chciałoby się taniej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dramat

Salon po zmianie właściciela stracił na renomie,fryzjerka która mnie strzygła nie ma pojęcia co to asymetria totalna masakra!!!!!!!!!!!!!!

Re: Dramat

Zgadzam się z opinią powyżej. Niestety, bo sam salon ma duży potencjał. Szkoda, że właścicielka tego nie widzi i nie docenia.

Re: Dramat

potwierdzam. Po zamianie właściciela jakość usług spadła do zera. Dziewczyny, które ścinają włosy chyba robią to po raz pierwszy w życiu. Atmosfera w salonie bardzo ciężka wynikająca albo ze strachu albo z braku umiejętności. Pani właścicielka chodzi ciągle po salonie z głową wyżej niż można. Na domiar złego pali papieros, za papierosem stojąc przy drzwiach (jakby tak miało nie czuć dymu) i dmucha na płaszcze klientów. Po wizycie w salonie wszytko co miałam na sobie musiało iść do prania a włosy ponownie umyć, A co najważniejsze na stronie internetowej nawet nie raczono wprowadzić poprawek o zmianach personelu, przez co nadal żerują na renomie poprzednich pracowników. Myślę, że jest to bardzo nie fair i poprzednicy powinni się tym zainteresować.