Kto wie kiedy wróci Pani Kasia ? (1) Witam serdecznie ,co się stało ?! gdzie jest Pani Kasia kosmetolog ? wiem ze... Ryc Nie polecam (2) Korzystałem z usług tego salonu około 2lata temu byłem zadowolony pracowały... Piotr REWELACJA !!!! (1) Świetna obsługa, pełen profesjonalizm w miłej atmosferze. Ceny przystępne,... Ewa
Mam cudowną fryzurę !!!! (1) Dziękuje z całego serca za opiekę nad moimi włosami jaką otrzymałam od Pani... Iwa Polecam salon kosmetyczny Ballagio ;) (1) Witam serdecznie. Chciałabym polecić ten salon kosmetyczny. Bardzo... Ewa Fatalny salon (4) Skorzystałam zachęcona grouponem i porazio mnie ! Zabieg odżywczy na włosy... Nika Kosmetyczka (3) Niedawno sokrzystałam za pośrednictwem grupera z usług pt mikrodermabrazja... Gaga polecam (1) Ne zgadzam sie z opiniami poniewaz kozystam z zabiegow kosmetycznych od... marleba REWELACJA (1) Hmm czytając opinie skrajnie negatywne mam wrażenie że chyba konkurencja... Marta nigdy więcej ! (2) hmmm co tu duzo pisac,skusiłam sie na kupon i nigdy wiecej tam nie wrócę... Marlena Pełna satysfakcja (1) Jakiś czas temu skorzystałyśmy z koleżanką z oferty promocyjnej na zabieg... Beata i Ewa SUPER !!!! POLECAM !!!!! (1) Zdecydowanie tak dla fachowej fryzjerki ! Jest to świetna osoba:- miła, o... Magda Nie polecam, brak profesjonalizmu... (2) zastanawiam sie kto pisze te opinie.... skorzystałam z kuponu mikroabrazji... Joanna Super Kosmetyczka (1) Polecam Panią Kasie -kosmetyczkę jest Bardzo miałą i spokojną osobą potrafi... ona SUPER! (1) Skorzystałam z wizyty u fryzjera. Pani Agnieszka jest profesjonalistką, po... emka FRYZJERKA SUPER! A "Nie doświadczona" - piszemy łącznie :) (1) Witam, za Agą, Fryzjerką z Bellagio, ja i inne Klientki przyszłyśmy z jej... Wiolka Polecam (1) Polecam ten salon - korzystałam tam z mikrodermabrazji w ramach Klubu zniżek.... Karolina Polecam przemiją fryzjerkę w rudych włosach. (1) Niestety nie dopytałam jak ma na imię. Byłam już dwa razy na masce... Ola Polecam (1) Polecam ten salon - korzystałam tam z mikrodermabrazji w ramach Groupona.... Kasia Polecam (1) 1) Bardzo ładnie i starannie obcięto mi włosy i ułożono. 2) Rewelacyjna jest... magda