zadowolona klientka. (1) z tego co wiem pomoc fryzjerska nie pracuje juz pare miesiecy jestem bardzo... Agata Godny polecenia (1) Robiłam sobie mikrodermabrazje i regulacje brwi z henną, Pani kosmetyczka... Katarzyna Nie polecam (1) Wypowiem się tylko na temat jakości usług, bo to jest najważniejsze. Pani... klientka
Polecam (1) Bardzo polecam, fryzjerstwo na wysokim poziomie, można liczyć na doradztwo, w... Maria Tragedia po zmianie ekipy (2) Byłam w salonie kilkrotnie jeszcze za czasów gdy pracował w nim p.Przemek.... czerwonapapryka Extra! (1) Bardzo polecam panie Fryzjerki, zawsze usmiechniete i otwarte do klienta.... as polecam (1) Polecam goraco, profesjonalna obsluga! Aleks Polecam! (1) W dniu dzisiejszym skorzystałem z oferty poprzez jeden z portali zniżkowych.... Michał Strzeżcie się fryzjerek w tym salonie, a dokładniej pomocy fryzjerskich (1) Po wizycie w tym salonie płakałam przez parę dni, wciąż jestem załamana... Kejt Strzeżcie się fryzjerek! (1) Po wizycie w tym salonie płakałam przez parę dni, wciąż jestem załamana... Kejt Tragedia. (1) Istny dramat. Kupilam grupon z zabiegami liposukcji. Po pierwsze zabieg... m. bardzo fajne miejsce (4) Chodzę do Pana Przemka i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Dodać też... aaa EXTRA (1) korzystam z usług pani Iwony- paznokcie, pani Iwonka super babeczka robi... magda REWELACJA (1) Bardzo kreatywni fryzjerzy, duża dokładność i indywidualne podejście do... Monika POLECAM (1) Swietni fryzjerzy, kreatywni a jednoczesnie wyczuwajacy gust klientki.... Agnieszka Rewelacyjne paznokcie (1) Zdecydowanie polecam studio paznokcia. Usługa profesjonalna za przystępną... Anna Bardzo dobry salon fryzjerski (1) Zdecydowanie mogę z czystym sumieniem polecić ten salon! Profesjonalna... Kamila Cuper super!!!!! (1) Krzysiu - fryzjer - REWELACJA Aga - kosmetyczka - SUPER Iwonka - pazury -... OLA Pełen profesjonalizm (1) Trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pomimo ze salon nie jest do... Małgosia