bardzo mierny warsztat
Korzystałem z ich usług 2 krotnie. 1 raz przy wymianie tłumika i było ok usługa wykonana dobrze dlatego pojechałem 2 raz na wymianę oleju w silniku, w skrzyni biegów i wymianę poduszki pod silnikiem usługa wykonana tragicznie o ile z olejem silnikowym sobie poradzili to w skrzyni biegów nie wiedzieli od czego zacząć przynajmniej ten pracownik który to robił - chodził ciągle do swojego kolegi i dopytywał widać że był młody i mało doświadczony ale nikt ze stałych pracowników nie miał nawet ochoty żeby przyjść i nadzorować co ten człowiek wyprawiał jak znalazł już korek to wylał olej na siebie po spuszczeniu całości okazało się że z 2 litrów które są przeznaczone do mojego samochodu wlał tylko może 0,5 l i powiedział że więcej nie wejdzie bo to jest max. Następnie zabrał się za wymianę poduszki pod silnikiem którą jak się dowiedziałem źle zamontował nie ustawił jej skutkiem czego przez ok. pół roku jeździłem i szukałem przyczyny takiego zachowania się silnika i prowadzenia samochodu. SERWIS DO BANI NIE POLECAM. DO TEGO CENY Z KOSMOSU, OBSŁUGA GBUROWATA(i wydaje mi się że to jest największy problem tego warszatu bo zaplecze mają bdb).