Michał - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, rzetelnie! Polecam Michał Kamil - opinia (1) Jestem zadowolony z napraw które zleciłem. Profesjonalna obsługa i fachowa... Kamil uwaga drogo (1) Bardzo szybka naprawa za bardzo duże pieniądze. Nie wrócę ponownie. Michał
układ wydechowy (1) Witam , naprawiałem w firmie Akra układ wydechowy a konkretnie filtr cząstek... klient Pełna profesja (1) Nie pierwszy raz wymieniałem opony, korzystalem z wielu zakladow... Klient Polecam! (1) Jeśli szukasz zaufanego mechanika, który zadba o Twoje auto, nie oszuka Cię w... Zofia Polecam! (1) Jesli zależy Ci na szybkiej fachowej wymianie opon to zdecydowanie polecam .... Klient Bardzo drogo (1) Ogólnie bardzo fajna obsługa i sympatyczni ludzie, to na duży plus, jakoś... Perez Mechanik-fachowiec (1) Polecam mechanika, który podjął się naprawy mojego auta, odsyłanego z trzech... Maciej Jak najbardziej pozytywnie !!! (1) Ja akurat miałam oponę z dziurą i Pan wulkanizator naprawdę szybko i... klientka Naciągacze - kroją klientów jakich złapią (1) Przy wstawianiu auta do warsztatu wszystko wygląda pięknie, cena ustalona,... Lot Nie polecam za każdym razem wychodzi coś wiecej i ... (1) i nie dość że wychodzi coś więcej to jeszcze mają ceny za części z kosmosu... VW Sharan Drogo! (1) Kolejna wizyta i dokładnie te same wrażenia. Może i rozmowa z klientem jest... Ł. urzytkownik vw polo (1) witam nie pierwsza nie ostatnia wizyta w tym warsztacie troche sie zmieniło... Jakub .... (1) Na początku oferta tej firmy wydała sie najbardziej atrakcyjna. Po... VW Jeśli chcesz szybko i drogo (1) Rodzice robili w Omedze tlumik, potrzebowali to zrobic szybko i im sie udalo,... Michal Mazurek ZADOWOLONY (1) Witam, byłem w tym warsztacie trzy razy i jak do tej pory jeszcze się na nich... Kazik bardzo mierny warsztat (1) Korzystałem z ich usług 2 krotnie. 1 raz przy wymianie tłumika i było ok... Mariusz. pegaz - opinia (2) Za pierwszym razem byłem zadowolony - naprawiałem tłumik, z dobrym skutkiem,... pegaz Profesjonalizm i życzliwość. (1) Jeśli chodzi o tłumiki - to korzystam wyłącznie z ich usług. Pełny... Sławek z Gdańska