kiedy jakiś rok temu poznałem to miejsce, byłem naprawde mile zaskoczony pomysłem, oryginalnością i położeniem.barmani byli bardzo wporządku, sympatyczni i uczciwi. teraz za każdym razem jak tam jestem-kiedy podchodzę do baru, barmani z wielką łaską mnie obsługują.i z tego co zauważyłem nie tylko mnie.nie wymagam wiele ale czasem by się przydało uśmiechnąć itp.. co do cen-zdaje sobie sprwę że każdy chce sobie dorobić-ale jeśli sprzedajecie drinka za 9 zł, to niech on kosztuje tyle samo przez cały wieczór a nie za pierwszym razem 9 zł za drugim-12 zł za trzecim 10...oj barmani-nie ładnie ! kiedyś było znacznie lepiej pod tym względem. Muzyka- jak kto lubi. mnie nie przeszkadza chociaż jak słyszę trzeci raz pod rząd tę samą płytę to zaczyna to drażnić. kolejna sprawa-nie jestem specjalistą w tych sprawach ale chyba wentylacja nie działa tam jak należy.. już wchodząc do klubu,uderza ściana dymu który najzwyczajniej w świecie nie ma żadnego ujćsia tylko stoi w miejscu a w rezultacie wsiąka w ubrania.z przykrością muszę powiedzieć że zaczynam szukać czegoś nowego. Początki mieliście naprawde super..z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej. Pozdrawiam