:) (1) Muszę stwierdzić, że lokal jest świetny. Byłam tam raz bo wcześniej miałam... Asura Byłam raz, poszłam i drugi (1) Świetny widok, pomysłowe miejsca siedząca, miła obsługa. Ceny... jak wszędzie... Ori Global Cafe - pyszna sheeshe, niezły widok (1) Dziwią mnie negatywne komentarze; ja bywam w Globalu regularnie i nigdy nie... Marta
Global Cafe coś charakterystycznego? (1) Drodzy Internauci, postanowiłem zacząć zgłaszać, gdzie to będzie możliwe... Krasny Kaska - opinia (1) Jestem zniesmaczona zachowaniem zarówno ochrony jak i właściela... Kaska Jedno z nielicznych miejsc w Gdyni:) (1) Ostatnio bywam w tym klubie i tak jak zacząłem pisać w temacie, Global jest... Michał Omijajcie z daleka (2) Do niedawna lubiłam tu przychodzić, miłe miejsce z klimate. Zmieniłam zdanie... Aneta bardzo nieprzyjemnie... (1) kiedy jakiś rok temu poznałem to miejsce, byłem naprawde mile zaskoczony... Sebastian Bardzo fajny, oryginalny klub (1) Poza tym naprawdę pyyyyyyyyszna szisza Agamar Świetny klub, świetny klimat (1) W zasadzie wszystko jest świetne w klubie, zza wyjątkiem muzyki. To znaczy,... Katasza megaa (1) klub wspaniały! smaczna sheesha oraz pyszne drinki ;) oby więcej takich... chicken w końcu porządne miejsce w Gdyni (1) .. miejsce z własnym niepowtarzalnym klimatem. Świetny wystrój, muzyka i... al oto chodzi :D (1) jak dla mnie fajnie . szkoda że nie ma więcej takich miejsc jak to w Gdyni. ptak tego brakowało w Gdyni!!! (1) Idealne miejce na randki i spotkania w luźnym towarzystwie. Bywam tam... Asia no toć przecież to Siouxie (1) przeniesione na gdyński grunt. Rewelacyjny widok z werandy, szczególnie... mika Pozytywne miejsca na ziemi! (1) Jeśli lubisz miejsce o orientalnym nie przytłaczającym wystroju, miłą, nie... Robero polecam! (1) Muzyka, muzyka, muzyka; Wystrój, wystrój, wystrój; Klimat, klimat, klimat.... bimbau