besen

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
troche z innej beczki,ale moze która zna i moze polecic dobry basen w gdańsku (czysty , schludny ,gdzie ludzie sie nie zabijaja o miejsce i mozna raczki i nózki bez obaw powyciagac;)bede wdzieczna za opinie o sprawdzonych oczywiscie pływalniach:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: basen

basen mialo byc:)

Re: besen

yhm...wszystkie sa ble, jak cos to moze aqua park, ja trenowalam plywanie w sopocie, moim zdaniem tam jest za plytko, we wrzeszczu tez lipa a na zaspie syf na maxa!!!!! nie wiem jak na morenie...:/ zalezy czy dla sportu czy rekreacji, ja jak plywalam to nie zwracalam uwagi na to bo po treningu padalam martwa:)))

ja dla spalenia tłuszczyku przed ślubem:)

to idz gdziekolwiek, tam gdzie Ci blizej:))) ja akurat cale zycie plywalam... teraz chodze na silownie :)) i tez jest super;)

własnie dzis chcemy sie z T. wybrac sie na morene ale boje sie czy czegos nie złapie od wody bo mam cholernie delikatna ta moja skóre wstrętną;/no ip przede wszystkim cenimy sobie spokój,więc dobry by był taki mało uczeszczany

hmm widze ze duzo cwiczysz to moze bedziesz wiedziala co zrobic aby "odchudzic"łydki z mięsni a jednoczesnie umięsnic troche pupke i udka?bo mi strasznie duze łydki sie zrobiły od biegania i chodzenia i roweru:(takie męskie mimo iz jestem dosc szczupła:(

yhm...jak masz problemy ze skora nie idz na basen!!!woda w tych basenach jest wymieniana raz na rok/ max pol roku w dobrych basenach- osoby wrazliwe od razu cos zlapia!!!;/odradzam!!!!!serio woda jest na maxa chlorowana i brudna :(( nie polecam takim osobom jak Ty basenu!!!!!a potem leczenie trwa miesiacami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

świetny jest Haffner w Sopocie,
w miare duży,
bicze wodne
dżakuzi
do tego można
2 sałny, sucha i parowa,
taka beczka z zimną wodą po wyjściu z sauny
prysznic z hydro masarzem
taki pakiecik kosztuje 60 zł/ od osoby, czas nieograniczony :)

o kurde ale ja chce na maxa na basen:(siłowni nie nawidzę

kurde nienawidze miało byc:)no maskara co ja tu pszisze

to sie poprawiłam:p kurcze a co polecacie przyjemnego i pożytecznego-znaczy chce troszkę zgubić ale raczej nie dużo i zeby przyjemne było-uwielbiam pływać:)

jesli nasz na to kaske to idz na basen w jakims hotelu na pewno czystrzy a i poza sezonem tez powinno byc taniej ... w Marynie był kiedys fajny basen nie wiem jak teraz.. z tradycyjnych ja najbardzije lubie basen politechniki głeboki i duzyyyy :)

Proponuję basen w Gdyni na Karwinach ,bądź w Rumi hotel faltom - jeździ tam dużo moich znajomych i są bardzo zadowoleni..