bez klimatu, bez polotu.

W klubie byłem w zeszłą sobotę.
Za wejście 10 zł, na miejscu piwo za 9zł. Klub jest zlokalizowany na ulicy Długiej i ma potencjał związany z tym miejscem. Niestety jest martwy. Żyje własnym życiem, sam dla siebie. Byłem tam z przyjaciółmi, wystrój standardowy, obsługa miła ale nie dało się słuchać muzyki. DJka puszcza muzykę z własnego świata nie reagując na gości, którzy czują się jak zło konieczne. Jest to opinia wszystkich moich znajomych, nie można było nawet na chwilę wyjść na parkiet. Dziwne miejsce bez duszy bez klimatu, bez pomysłu. Myślę, że chcą się reklamować swoją elitarnością, ale bez pewnej jakości marki. Miejsce tworzą ludzie którzy nadają charakter, może to przekleństwo Starówki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bez klimatu, bez polotu.

zgadzam sie w 100 procentach a do tego dodam ze teraz siedzi tam sama dresiarnia i widze ze co jakis czs wlasciciel lub trojmiasto na jego zyczenie kasuje negatywne komentarze hehe..a co do wejsciqa za 10 zlotych to tak sie kiedys wchodzilo na dresiarskie dyskoteki..zrobcie selekcje ..z tego co pamietam to na poczatku byla i nie bylo w srodku dresowego towarzystwa a wrecz dowrotnie...pewnie i tak ten komentarz zostanie usuniety wiec po co wogole mozliwosc ich dodawania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0