bez welonu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy króras z was nie zaklada welonu w dzien slubu? bo ja jednak nie chce.mam krotkie włosy i chyba odpada.tak samo nie podobaja mi sie rekawiczki.mam wrazenie,ze skracaja rece.byc moze nie widziałm zadnych naprawde ładnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bez welonu

Ja nie zakładam ani welonu ani rękawiczek. Rękawiczki mi się nie podobają, a zarówno rękawiczki, jak i welon nie będą mi pasowały.

ja też nie będę miała ani welonu ani rękawiczek :)

Ja rowniez nie zakladam welonu ani rekawiczek!

mnie też się nie podobają rękawiczki, a co do welonu to chciałabym mieć kwiat we włosach i też welon ma się nijak do tego

Ja rowniez bez welonu i rekawiczek.

Planuje fryzurke z naturalnymi kwiatami. Przy okazji, ma ktos fotki z fryzurkami na dlugie wlosy z naturalnymi kwiatami. Bede wdzieczna bo zupelnie nie mam koncepcji jak je upiac a nie chce standardowego koka.

Pozdro. Soltera.

Ja też raczej rezygnuję z welonu...Ślub mam w kwietniu, więc będę miała koronkowe bolerko - przy nim jeszcze welon - to juz by było za dużo...

To ja następna "bezwelonowa";-)
Niw wiem jeszcze jak będę uczesana i ubrana, ale wiem na pewno - welonu i rękawiczek nie będzie! :-)

Zastanawiam się tylko czym będę rzucac na oczepinach - bo oczepiny musza być koniecznie !! :-)

Ja tez bede bez welonu i mam zamiar rzucac bukietem. Jedyne wyjscie niestety.... Troche jak na amerykanskich filmach:-)))))

To chyba jedyne wyjście - tylko buliet musi byćsolidny, bo jak się w locie rozpadnie....- to najwyżej parę osób złapie ;-)
Pozdrawiam 'rzucające bukietem'

oczywiscie - musi byc bukiet w takiej sytuacji. Ja zamierzam zamowic drugi na te okazje,jakis maly skromny. bo troche szkoda rzucac swoim slubnym:)! Zreszta nieh nowao wybarana panna młoda ma jakąs pamiatke!

Wiesz gosiksz, ze to dobry pomysl aby zamowic drugi bukiet! Ja tez swoj chcialabym sobie zostawic na pamiatke, a po tym "podniebnym locie" nie wiadomo co z niego zostanie.

ja biore cywilny, z tego powodu nie chciałam welonu ani bieli, ale na oczepinach będę rzucala podwiązką, babcie się mam nadzieję nie poobrażają:)

tez byłam bez welonu i bez rekawiczek

Ja równiez nie mialam welonu, ale rzucalam podwiazka...

Rękawiczek na 100000% nie zakładam :)) w ogole mi sie nie podobaja i tez nysle, ze skaracaja rece, a poza tym moga sie zsuwac i jeszcze dodatkowo mnie stresowac :)) a z welonem nie wiem?? Strasznie podobaja mi sie rozpusczone wlosy i wtedy bez welonu( moze jakis kwiat) ale nie wiem czy rozpusczone beda ladnie wygladac przez cala noc?? Zwłaszcza, ze to w czerwcu, wiec pewnie bedzie juz cieplutko. Jesli natomist zespne w jakis koczek to wtedy chyba bedzie welon! Zobaczymy....

Trochę propozycji dla "bezwelonowych Panien Młodych" oraz "z kwiatami we włosach" :) Może cos się przyda.....

imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage

Dzieki!

Bez rękawiczek - a bank, a czy bez welonu, to wszystko zależy jaką wybiorę fryzurkę i czy będzie pasował do niej welon, czy kwiat, czy też diadem - nadal nie wiem...

Ja welon jak najbardziej :) i zastanawiam się nad diademikiem żeby ładnie wyglądało po zdjęciu welonika o północy :)