beznadzieja

jedna wielka ściema. Po 7-8 zabiegach depilacji laserowej na twarzy oraz bikini nadal rosną włosy i wcale nie są cieńsze. Przed zabiegiem trzeba być wygolonym na bikini, co jest bez sensu, bo nie widać przecież w którym miejscu rosną dokładnie włosy. Kobieta wykonująca zabieg twierdzi, że wie. Ignoruje mnie, gdy ją próbuję przekonać, że u mnie w winnym miejscu jest więcej włosów, a tam gdzie ona głównie depiluje-jest mniej. Zabieg trwa o wiele krócej niż można się dowiedzieć na jakimkolwiek forum. To oznacza, że jest robiony niedbale. A pieniądze są te same. Gabinet jest niedopracowany, bo leżąc na fotelu widać wszystko przez górną szybę, która nie jest zaciemniona. tak więc lokatorzy z na przeciwka gabinetu w Gdyni mają niezły widok. Szkoda waszych pieniędzy. Naprawdę odradzam. Te tysiące złotych, które tam zostawiłam, mogłyby byc lepiej wydane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: beznadzieja

ja rowniez wykonalam depilacje laserem razem zaplacilam juz 5000tys, wlosy jak mam tak mam, 7 zabiegow razem,chyba sprawe w sadzie zrobie, a szefowa jeszcze sie wykreca od wszystkiego, dostalyscie rachunek,paragon?
badal was lekarz przed depilacja?

żaden lekarz nie badał przed depilacją. Rachunku, ani paragonu na oczy nie widziałam. Tylko pani kosmetyczka sobie w kajeciku wszystko zapisywała. Co oznacza, że nie da się nic udowodnić :(

Ile Pani zapłaciła????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykre kiedy konkurencja zamiast zabrać się do roboty stosuje czarny PR, Gabinet jest bardzo profesjonalny, obsługa fachowa.
Szczerze polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tam jestem zadowolona

Nie możliwe ze po 7-8 zabiegach nadal rosną włosy na bikini, ja zrobiłam 5 zabiegów i nie mam ani jednego włoska!! To samo jej z pachami!! Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0