Polecam (1) Korzystałam z usług i szczerze polecam :) na pewno jeszcze wrócę ;) Ela korzystałam i polecam (1) Szukałam juz dłuższy czas miejsca gdzie ktos fachowo podejdzie do problemu,... Mania beznadzieja (6) jedna wielka ściema. Po 7-8 zabiegach depilacji laserowej na twarzy oraz... Izolda
Kosmetyka-polecam (1) Serdecznie polecam usługi w tym gabinecie, korzystałam z opieki p.Asi i... Agnieszka Polecam (1) Jestem stałą klientką pani Agnieszki, i uważam, że jest świetna.... Aga Bardzo fajnie i profesjonalnie (1) Byłem po krótkiej przerwie ponownie na zabiegu oczyszczania twarzy. Masę... Paweł super! (1) bylam dzisiaj na mikrodermabrazji i jestem bardzo zadowolona.po zabiegu... Magdalena Gorąco Polecam !!!! (1) Gorąco polecam, korzystam z usług pani Agnieszki od roku i jestem bardzo... Małgosia Ewa M. - opinia (1) Odwiedziłam gabinet Cosmedique już kilkakrotnie i z czystym sumieniem gorąco... Ewa M. polecam (1) Korzystam z usług tego salonu już od kilku miesięcy. jestem zachwycona... emilia karoń Goraco polecam! (1) Witam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie czy i gdzie zdecydowac sie na... Aneta opinia (1) Wszystkich, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem gabinetu... Iza Endermologia (1) Polecam endermologie, po serii zabiegów efekt znacznie przerósł moje... zadowolona klientka - Karolina klientka - opinia (1) Makijaż permanentny w wykonaniu p.Ewy jest perfekcyjny!!!! właśnie takiego... klientka Gabinet godny polecenia! (1) Zgadzam sie w 100% z wypowiedziami moich poprzedniczek. U p.Agnieszki... Ula POLECAM!!!!!!!!! (1) Polecam laserowa depiacje!!!Jestem bardzo zadowolona ze wkoncu zdecydowalam... stala i zadowolona klienta. Profesjonalnie (1) Gorąco polecam! Salon jest nowy, ale obsługa profesjonalna i doświadczona.... Aga PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Uważam się za stałą klientkę, byłam kilka razy i na tym nie koniec.... Madzia Gorąco Polecam! (1) Gorąco polecam to miejsce wszystkim osobom, które cenią sobie indywidualne... Weronika POLECAM!! (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Magda