bezpłciowy placek

Witam, dzisiejsza wyprawa do speedier pizzy była niesamowitą przygodą. Już od początku zachwyca swoim wyglądem (PRLowski pasaż). Wchodzę na górę po schodach i moim oczom ukazuje się wycięty z papieru, pomalowany kredkami napis SpeedierPizza. Pierwsza moja myśl:"oby chociaż pizza była dobra" wchodzę do środka a tam.. hmm.. nie wiem jak to nazwać. Na ścianach rysunki spidermana z dodatkowym chromosomem, na drzwiach ręcznik z człowiekiem pająkiem, na oknie ogromny plastikowy Tweety. Generalnie klimat żaden, brudne ściany, całość bez jakiegokolwiek pomysłu, a nawet zwykłego poczucia estetyki. Po kawie, którą wypiłem jeszcze w pracy nie mogę się nawet wysikać, bo toalety brak. Miałem czekać 20 min na pizzę, ale ten sam Pan, który jest pizzerem chyba również ją rozwozi, bo wyszedł na dosyć długo i puścił sygnał Pani, która została w lokalu, żeby wrzuciła placka do pieca.. żenada. Co do samego placka- rozmiary imponujące, natomiast ciężko to zjeść, bo nie czuć żadnego smaku... może oprócz przypalonego chili. Bez sosów nie ruszyłbym ani kawałka. Składników na pizzy szukałem bardzo dlugo, w końcu odnalazłem kawałeczek pomidora i salami. Obrzydliwy klimat, beznadziejna pizza, nie warte ceny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

witam,
zamawiając pizzę na grubym cieście nie może Pan oczekiwać że nie będzie jej ciężko zjeść. Rysunki na ścianie są pokolorowane przez dzieci, w tym samym czasie w lokalu był ojciec z synem, który nie wyglądał na zmartwionego widząc pokolorowanego Spider-Mana, wręcz przeciwnie był zachwycony kolorowankami. Tweety stojący na parapecie jest to figurka gipsowa, która również przyciąga wzrok dzieci. Co do sposobu zrobienia i wydania pizzy to przepraszam ale nie Pan o tym decyduje, tym bardziej że czas oczekiwania na pizzę w Pana przypadku wyniósł 22 minuty (liczony od nabicia na paragon) a usłyszał Pan 20 minut. Co do poszukiwania składników to jeśli to jest duża pizza to otrzymał Pan 6 plastrów pomidora i 6 plastrów salami, więc nie wiem jakim sposobem nie mógł Pan znaleźć składników. Każdy kawałek pizzy wyglądał tak samo, na każdym był każdy składnik jaki Pan zamówił. To że nie wyczuł Pan smaku to dlatego że wziął Pan pizze z płatkami chili o stopniu ostrości 3. To jest bardzo ostre! Tak samo nie rozumiem dlaczego ocenił Pan "przystępność cen na 2", skoro korzystając z zakupów grupowych nabył ją Pan za 9zł i przypominam na GRUBYM cieście. Czy to drogo? Jeśli tak to zostaje Panu tylko pizza mrożona...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Odpowiedź obiektu:

Nie wiem czy osoba ,która odpisuje na takie komentarze wie po co są fora internetowe?
Nie wiem ,czy jest to Pan,czy Pani bo nawet nie ma podpisu , jednak fakt jest taki,że każdy ma prawo pisać co chce. Owszem niektóre komentarze moga Państwa irytować i macie prawo się z nimi nie zgadzać jednak wyliczanie ilości plastrów czasu oczekiwania itd jest trochę żenujace.
Proszę nie powoływać się na cenę kuponu bo to akurat nie ma znaczenia. Zauważyłam że wiele punktów usługowych,które chcą przyciagnąć klientów różnymi promocjami uważa ,że porcja nie musi być pełnowartościowa,lub że można dać gorsze składniki bo i tak jest super tanio.
Niestety takie myślenie nie wróży sukcesu.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

bezpłciowy placek re

Po pierwsze cięzko to zjeść, bo nie ma smaku, nie dlatego, że jest dużo. Cieszę się, że rysunki są doceniane przez dzieci, to rewelacja. I rzeczywiście.. 6 plastrów pomidora i 6 (nawet nie plastrów), a ćwiartek salami to przytłaczająca ilość. W poprzednim poście zabrakło mi miejsca na wspomnienie o fecie.. której właściwie w ogóle nie uświadczyłem. Chyba, że chodzi Wam o te kropki, które wyglądały jak pryszcze nastolatka. Może według Państwa jest to ostre, następnym razem wezmę stopień ostrości 10. Aha.. nie wezmę, bo już tam nie wrócę. Jedyne co było czuć to gorzkie, przypalone chili. Przystępność cen oceniam na podstawie karty menu, którą przejrzałem w lokalu. Owszem, 9 zł to może ta pizza była warta.. Nie ma Pan pojęcia jak zajadałbym się mrożonką gdybym otrzymał ją w Państwa lokalu zamiast tego czegoś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1