pizza w miare dobra (1) pizza jestw miare dobra,dania obiadowe troszke smaczniejsze,ogolnie dobra... grzegorz POLECAM!! (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zacznę od tego że zamówiłam pierś... Agniszka Smacznie,szybko (1) zamówiłem pizze Speedier i wg mnie jest naprawdę pyszna,a ten ser w rantach... Simon
Doskonała Pizza (3) Korzystałem z usług tej pizzerii dwukrotnie. Obsługa wspaniała, serdeczna,... Kamil pizza wporządku, ale zaskoczyło mnie coś innego... (4) Zamówiłem przez Internet. Wybrałem Zabytkową. Na stronie mamy: "Każda pizza z... Sebastian bezpłciowy placek (4) Witam, dzisiejsza wyprawa do speedier pizzy była niesamowitą przygodą. Już od... Jaś co ma speed do spider, a te nazwy ulic (1) no wlasnie, gdyby chociaz byly z wrzeszcza tworzyly by wtedy spojna calosc... klop Ogólnie pozytywnie (1) Jedliśmy wczoraj dwie pizze: Hallera - bardzo dobra, dużo składników... Mały wstyd!! (2) Takiej niedobrej pizzy to ja jeszcze niejadlam!! w porownianiu do... Ania warto (1) Jestem stałą klientką pizzerii i nigdy nie byłam zawiedziona daniami - duże,... Magdalena żenada (3) zaczynając od obleśnego wysrtoju (ręczne pseudomalunki człowieka pająka na... Ania Z. Kiepska !!! Ale szybka.. (2) Witam !! Zamowilem pizze, bardzo szybko przyjechala aż się zdziwilem... Po... :) srednio (2) dostawa dosc szybka ale schab z grilla co to ma byc? 3/4 dania to pieczone... jasió mniammmmmmmmmmmmmmmmmmm;) (1) zamowilam telefonicznie juz bylam nerwowa bo minela ok 1 h od zamowienia ale... natallia OBLEŚNA PIZZA (1) Zamówiłam pizze z salami i tu popełniłam błąd!!! Salami śmierdziało okrutnie,... klient Smakosz - opinia (1) zamawiałam obiad 2 razy, za pierwszym razem ok, za drugim: frytki... Smakosz