bezproblemowa tv kablowa

Witam
korzystam z usług Firmy STREAM od stycznia bieżącego roku, i muszę przyznać że jakoś TV i obsługa jest już na wysokim poziomie . bardzo się poprawili i mam nadzieje że utrzymają wysoki standard usług w swojej Ofercie . Polecam wszystkim tym co jeszcze się nie zdecydowali na TV + internet , a właśnie co do internetu , nie ma takiej ściemy jak w UPC gdzie transfery są po prostu przekłamane , nie wierzcie im że macie 10 MB , bo to tak naprawdę jest ale w nocy , a w nocy się robi coś innego :)
pozdrawiam
Marcin W
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: bezproblemowa tv kablowa

trzy godziny wczesniej niejaki rysiek napisal cos podobnego. przypadek? jasne.
korzysta z uslug dopiero trzeci miesiac a juz wie ze sie poprawili. malo wiarygodne.

czytam opinie na tym forum i widze ciekawa tendencje. o ile wypowiedzi krytyczne sa roznorodne i czasem dosadne to widac przynajmniej ze pisane sa faktycznie przez prawdziwych i wkurzonych klientow. wypowiedzi pozytywne sa juz sporadyczne i utrzymane w podobnym tonie i stylu pisania. tak jakby pisaly je wciaz te same 2-3 osoby. w dodatku powiazane jakos z ta firma. ktos tu najwyrazniej nie rozumie czym jest etyczne zachowanie wobec klientow, rzetelnosc i zwykla uczciwosc. smutne to i zalosne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

papcio smerf do ciebie pisze :
wiesz przypominasz mi fajna bajke na carton network pod tytułem atomówki , ty chyba jestes jadną z nich , masz w głowie zamiast muzgu misia pluszowego , słowo wiarygodność raczej nie powinieneś używac jeśli masz taki nick jak papcio smerf , wiesz możesz co najwyżej pójść on-line na łączu intrernetowym streamu na maliny do lasu a nie pisać komentarze

sugeruje :
idz sobie zrobić sok z gumijagód :) jeśli wiesz w jakiej bajce go podawali TOŁDI :) , mysle że Tołdi to twój nowy nick na tym forum , jesteś przechszczony amen .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba cię chłopie popiescił prąd naj gorsze dziadostwo w polsce jedno pytanie czy dostałes podwyrzszony abonament
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0