obiad i deser w restauracji po ślubie cywilnym?(Zakoniczyn, Ujeścisko)okolice...

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam!!
proszę o wypowiedzi osob, które organizowaly niewielkie przyjecia ok20-30 osob tzn obiad i deser po ślubie Cywilnym.
Gdzie polecacie? póki co mam upatrzoną restauracje Orzeł na Warszawskiej, 70zl/osobe. pozdrawiam!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: obiad i deser w restauracji po ślubie cywilnym?(Zakoniczyn, Ujeścisko)okolice...

Chciałam poruszyć ten sam temat :) Jestem w takiej samej sytuacji :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obiad i deser w restauracji po ślubie cywilnym?(Zakoniczyn, Ujeścisko)okolice...

polecam restaurację Orzeł, chyba się zdecyduję jesli nie bedzie zadnych innych polecen, bo szczerze mowiac kiepsko to inaczej widze, ceny w innych restauracjach kosmiczne, a tu jest rosolek+2 danie do wyboru+deser za 70zl/osobe, mozna zamowic i przyniesc wlasne ciasto, tort itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

w tych dzielnicach nie ma wielkiego wyboru jeśli chodzi o lokale. jest jeszcze sala łabędz , ale dużo wieksza i bardziej a kokoszkach. Maber - sala restauracyjna, ale Suchanino. Nie polecam Villi Angela ( bylismy goscmi podczas weekendu z apol ceny) - półsurowe jedzenie i niestety niekompetentna obsługa.

W Orle byłam jakis czas temu przygotowując się do dekoracji tej sali - obsługa miła, uśmiechnięta, fajny zapach jedzenia juz od progu i dowiedzilam sie, że właściciel sam wędzi wedliny i mięsa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze hotel Cztery Brzozy w Kowalach - ladnie wygląda ale nie wiem nic więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

no i tylko ładnie wyglada... 149zl/osobe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

noo to drogo trochę faktycznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja polecam Restauracje Hajcenda we Wrzeszczu- mam identyczną sytuację i tam zarezerwowałam obiad weselny w lipcu. Ceny od 45-66zł za osobe a wybór jedzonka ogromny- i na dodatek pyszne żarełko ! może otoczenie nie jest atr4akcyjne ale wnętrze restauracji bardzo przytulne ( mówie o sali głównej bo jest tam jeszcze typowa weselna)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spróbuj w Leone na Górnej Oruni.Jest po remoncie,piękne widoki za oknami na park i okolice,bo restauracja stoi na wzgórzu.Stoliki wystawione są też z parasolami na zewnątrz.Bardzo urokliwe miejsce,gdzie można dobrze zjeść,miła obsługa i lokal prezentuje się bardzo fajnie,nie jak typowa pizzeria.Jestem tam często i naprawdę polecam.Nie mam pojęcia jak policzył by was szef za osobę,bo tylko z nim radzę rozmawiać,ale to facet bardzo fajny i na pewno się dogadacie i będziecie zadowoleni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a nam w Restauracji w Czterech Brzozach dali ostatnio trzy wersje cenowe obiadu:
90 zł, 120zł i 150zł. Różnice są związane z objętością menu.
Musimy zmierzyć nasze siły finansowe na zamiary (obiad 40 os) i chyba weźmiemy pierwszy wariant (przywitanie chlebem i solą, lampka szampana, zupa, II danie, deser, napoje bez ograniczeń) dzieci są za pół ceny, wystrój stołów w cenie, a a białe pokrowce na krzesła 8 zł/szt, brak korkowego. To chyba dobra oferta i fajne miejsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

My byliśmy tam na obiedzie po Slubie Cywilnym u koleżanki.Jedzenie bardzo nam smakowało, stół był bardzo ładnie przygotowany.sami tam zorganizowaliśmy swoje wesele.Bylismy zadowoleni.Polecamy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

My bylismy na obiedzie po Slubie Cywilnym u koleżanki w restauracji Hotelu Cztery Brzozy w Kowalach .Bardzo nam się podobało, jedzenie bardzo dobre ,stół był bardzo ładnie przygotowany .też tam zrobilismy wesele , bardzo bylismy zadowoleni.Polecamy ten hotel na organizacje obiadów i wesel.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

nam zaproponowano 130 za osobe, dosc fajne menu, wystrój restauracji zrobił tez dobre wrazenie ale musieliśmy zmierzyć siły na zamiary :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.naszekolbudy.pl/turystyka.php?id=35&token=0,52,35

Mięliśmy tam z zoną przyjecie 2 lata temu.
Ceny się zapewne zmieniły ale jedzenie było ok.
Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....