biały tiul...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Może którejś z Was, dziewczyny, został jeszcze biały tiul z dekoracji i chciałaby go odstąpić? Chętnie przygarnę...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: biały tiul...

ja mam do odsprzedania bialy tiul z dekoracji, ale pociety na pasy. byl podwiazany pod sufit. mam tez inne elementy dekoracji(duuuze serce z kwiatow i kule ). zainteresowanym przesle zdjatka, jak tylko sobie wszystko poukladam, bo dopiero do domku wrocilam.

pozdrowionka

flo

Poprosze zdjęcia na priv i ceny!Dzięki

Flo, dzięki za propozycję - napisałam już do Ciebie na priv:)

Flowerku, ja też jestem zainteresowana Twoimi dekoracjami :o) aganus@tlen.pl, gg: 2424644

willow nie dostalam od ciebie zadnej wiadomosci:( przeslij jeszcze raz. najlepiej na maila.podany w profilu. zdjecia z cenami przesle wszystkim jeszcze dzisiaj.

pozdrawiam

flo

Ja mam do sprzedania albo do wypożycznia 6 wsteg białego wolau (prezentuje sie bardzej elegancko niż tiul) Kazda z nich ma koło 20 metrów długości.
U mnie ten wola był podpięty pod sufitem wraz z przyczepionymi do niego różyczkami (jakieś 200 sztuk) - dekoracja zrobiła na gościach ogromne wrażenie ... i szkoda żeby leząła teraz w piwnicy ;) Bardzo chętenie wypożyczę ja by uświetniła następną imprezę ;)

Tusiu,przeslij mi proszę szczegóły odnośnie tiulu na mail'ika (niestety mam problem z wysylaniem maili, ale czytać mogę), ja też chcę właśnie takie kwiatki na tiulu :o)

Tak wygladała dekoracja wykonana samodzielnie przeze mnie i moje przyjaciółki.
Zużyłyśmy na nią 120 metrów tiulu we wstęgach, jakies 300 różyczek, 20 serduszek z piór ...setki szpilek, listewek i patyczków do waty cukrowej.
Zabawe przy strojeniu miałyśmy super a efekt pracy same oceńcie.
Goimage
Teraz dekorcja leży sobie i czeka..może komś się jeszcze przyda. Chętnie wypożyczę.

Tusiu, napisałam do Ciebie mailika...koniecznie proszę o kontakt, bo jestem chętna na Twoje dekoracje od zaraz :o)

Tusia, Bombowo wykonalas te dekoracje...... !!!!!!!! Gratuluje...!!!