Polecam ! (1) Bardzo fajne miejsce na spędzenie wolnego czasu, niskie ceny, często... Michał Nastrojowy lokal (1) Obsługa miła i zabawna.Ceny niskie a to podstawa dobrej zabawy.Stoły w super... Kaśka Świetne miejsce!!! (1) Byłem ostatnio z grupką znajomych w poolu. Była to moja pierwsza wizyta w tym... Maniek
Super lokal (1) Byłam z koleżankami kilka razy w tym lokalu i przyznam ,że super jest klimat... Michaśka pool salon (1) jeden z najlepszych salonów bilardowych w trójmieście. wyposażenie obiektu w... adam Jak dla mnie najlepszy klub bilardowy. (1) Co tu dużo pisać, oceny mówią same za siebie. Klimatycznie, spokojnie i... Mr. X Dzieki za udany pierwszy turniej:) (1) Po remoncie bardzo fajne miejsce. Pomysł z turniejem w darta - dla mnie... dzbar Troche zmian:) (2) Ostatnio kilkakrotnie wpadlem do poola i musze przyznac ze jestem pozytywnie... Peter xxx - opinia (1) Fajny klimacik, mila obsługa, piwko w przystępnej cenie do tego turnieje w... xxx Opinia (1) Bardzo dobry klub bilardowy. Same szóstki z mej strony, no prawie. Ale od... Andrzej Pozytywne zmiany (1) Jestem bardzo mile zaskoczona. Bywałam nie raz ze znajomymi,ten lokal był dla... selenite Polecam (1) Klub jest spoko i fajnie się tam można pobewić JA bardzo fajnie (1) polecam, ale o tworzeniu tam sie tam jakiejs amatorskiej ligi w 8 jeszcze nie... polko86 telefon..... (1) Fajnie jakby tel byl aktualny.... hildek Ten Klub cechuje wspaniała atmosfera (1) W klubie jest naprawde milo .Organizowane sa turnieje i prowadzona jest liga... jola Bilcc (1) Baaaardzo lubie ten lokal. Polecam wszystkim co lubią tanie piwo i klimat w... Bilcc Średnio (1) Jeśli chodzi o bilard to klub taki sobie. Spark