bilety

Powinni zakazać sprzedaży biletów w pojazdach,autobus czy tramwaj to nie budka z biletami.Prowadzacy ma się zająć bezpieczną jazdą a nie jakiemuś baranowi co się nie chce wyrobić miesięcznego, bądź kupić w kiosku to niech jedzie na gapę i dostaje mandaty,na przyszłość bendzwal się nauczy.Panowie kierowcy walczcie o to aby Wam te bilety zabrali z sprzedaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

bendzwal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ztm nie stać na biletomaty w pojazdach.

Ciężko kupić bilet w święta lub w nocy jak nie ma biletomaty w pobliżu

Załóż firmę produkująca biletomaty i zaproponuj ztm ze za mała prowizję wprowadzisz je do pojazdów :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W wielu polskich miastach dostrzeżono problem i zlikwidowano sprzedaż przez kierowce-efekty:skończyły się opóźnienia,pretensje o brak reszty czy nawet sytuacje niebezpieczne typu najechanie na pojazd poprzedzający co u nas niestety też się zdarza przez dekoncentrację jak gamoń jeden z drugim usilnie próbuje podczas jazdy kupić bilet.Niedługo kierowcy paczki z Inpostu będą wydawać czy gazetki jak na poczcie proponować...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie sklep motoryzacyjny w Gdańsku? (22 odpowiedzi)

Z uwagi, że nie mieszkam w Gdańsku zbyt długo to chcę zapytać gdzie mogę zapotatrzyć się w częsci...

Tani bezproblemowy przeglad auta gdzie w Gdansku? (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku zrobię tani bezproblemowy przegląd auta?

Wynajem długoterminowy samochodów (23 odpowiedzi)

Jakie firmy zajmujące się wynajmem długoterminowym polecacie? Nie ukrywam, że nie mam dobrych...