biura podróży

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej,
kolejny nasz problemik: Czy możecie polecić jakieś sprawdzone biura podróży???? Chodzi o to, by ceny nie były na maxa z kosmosu i warunki też przystępne.
A nie, ze np. w folderze hotel marzenie, a w rzeczywistości ruina :( brrrr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: biura podróży

My już wstępnie zrobiliśmy rozeznanie w tym temacie gdyż po weselu chcemy sobie gdzieś pojechać. A ja z racji wykształcenia i troszkę doświadczenia jestem z tym tematem związana to na pewno znajdę nam coś atrakcyjnego. Polecam oferty typu last minute takich firm jak: Jet Touristic, Rainbow Tours, czy Exim. Oczywiście to wszystko zależy dokąd chcecie pojechać. Jest też sporo "większych" firm typu Scan Holiday, TUI, Neckermann itp. ale są to drogie biura. W tej chwili np. sporo firm ma zniżki i atrakcje dla tych co już teraz wybiorą termin i wpłacą zaliczkę. Ale i tak uważam że lepsza cenowo oferta będzie na last minute niż na tzw. wcześniejszej rezerwacji.

Exim Tours - sprawdzony przez nas i dwie inne pary, Egipt, bez zastrzeżeń, polecam!

Polecam Exim Tour rewelacja. Specjalizują się w wycieczkach do Tunezji (super hotel mieliśmy) oraz do Egiptu (obajazdówka rewelacja).
Omijać szerokim łukiem Jet Touristic ( polecam Turcje , ale nie z Jet, koszmarne hotele i nie mili rezydenci).

byle nie Triada !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecam ci biuro podróży w Gdańsku - GRAND TOURIST, mieści się w CITY FORUM vis a vis Empiku. Szczególnie polecam ofertę exim tours: www.eximtours.pl. W zeszłym roku w sezonie pojechaliśmy do Tunezji za 890 zł/osoba/10 dni

dzieki wielkie :)))

Nie wiem, gdzie chcesz jechać. Rożne biura mają różne specjalizacje. ja polecam Alfę Star, choć wiem, że wiele osób na nią narzeka. Jeśli Egipt - chętnie doradzę, zjeździłam prawie cały. I polecam dzwonić od razu do centrali, z pominięciem lokalnego biura. Jest taniej, można negocjowac rabaty.

To chetnie skorzystam z jakiejs rady- bo wlasnie o egipt nam chodzi tak na 99% :))

wysmażę Ci maila późniejszym wieczorem

dzieki :))

WItam je też z chęcią dowiem się co polecasz w Egipcie, wybieramy sie do Sharm El Sheikh i zastanawiam sie nad hotelem el diwan, bądz nad dwukrotnie drozszym club farana bo te które mnie interesowały czyli iberotel club fanara i numbian vilige niestety są tylko z warszawy. Znajomi namawiają nas na el diwan podobno jest tani 1700zł w HB i ze nie warto tam barc all, a za rożnice w kasie mozna sobie pojezdzic na wycieczki fakultatywne. Ale ja boje sie ze sie zanudze w tym hotelu i jestem ciekaw co ty sądzisz.czy brac ten hotel i organizowac sobie samemu zajecia czy brac jakis 4*+ albo 5* z all bo na zewnątzr hotelu nie ma nic ciekawego z atrakcji. za odp. z góry wielie dzięki