biuro podróży

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
dziewczyny poradzcie mi proszę jakie biuro podróży wybać by mieć pewność że nic się nie wydarzy i wymarzone wakacje będą zrealizowane bez problemu....i jaki kierunek wybrać z 7-letnim synem żeby niebyło mu nudno pomóżcie proszę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: biuro podróży

Z mojego doświadczenia polecam Wezyr Holidays, do tej pory jedno z najpewniejszych, oczywiście nigdy nie wiadomo, ale sama ich wybrałam w wakacje i było wszystko ok. A kiedy chcesz jechać?
Jeśli nie zimą, to polecam Turcję, jest stosunkowo atrakcyjna cenowo, dobre hotele a w nich dużo atrakcji i dla starszych i dla dzieci w różnym wieku :)

jechać chcę w czerwcu i tak podpytuje bo niemam doświadczenia bo to będzie nasza pierwsza wycieczka :)

ja zawsze chodze do hermann travel, swietne babki, idealnie doradza, dzieki nim nasza podroz poslubna bylo cudowna. mielismy jedna wycieczke zarezerwowana i na drugi dzien jechalam zaplacic, pani w biurze jeszcze przeszukala oferty gdy na mnie czekala i znalazla jeszcze lepszy hotel i o 150 zl tanszy na osobe, nie olala sobie tylko do konca sie starala. maja str internetowa hermanntravel.pl a biuro we wrzeszczu blisko rynku:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i tez polecam turcje, jest swietna wycieczka rafting, dziecko bedzie zachwycone, ja sie bawilam jak mala dziewczynka:)
w egipcie tez jest swietnie, nurkowanie jest boskie:)

Jeśli z dzieckiem, to koniecznie hotel z Aquaparkiem :) Na Zakynthos w Grecji jest fajny hotel Caretta Beach Hotel & Apartments z największym aquaparkiem na wyspie:) Osobiście korzystam z Biura Podróży Glob w Gdyni. Mają w ofercie najlepszych touroperatorów i dobrze doradzą. Można też wcześniej samemu poszukać coś na ich stronce: http://www.globfly.pl/ lub wysłać maila z prośbą o wyszukanie czegoś ciekawego :)

Również polecam biuro Hermann travel we Wrzeszczu ul. Wyspiańskiego obok Poczty Polskiej pracuje tam fajna babeczka która na napewno Ci super doradzi i znajdzie fajne miejsce

w życiu bym nie kupiła wycieczki w jakimś tego typu biurze, zdecydowanie wybieramy zawsze duże znane biura podróży Rainbowtours, Itaka, Neckermann, Wezyr, ewentualnie Grecos i Tui, ale to ostatnie jakoś teraz chyba gorzej, w tym roku lecimy z Rainbow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

tutaj ratingi, szkoda tylko ze info nie z 2013 http://www.rp.pl/temat/984572.html

te biura, o których mówią dziewczyny wyżej to agencje jak np. Hermann travel

autorka bardziej się pytała o organizatora a nie pośrednika

Jeśli chodzi o organizatora, to ITAKA jest niezła. Kilka razy z nimi byłem i znam sporo opinii znajomych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...