błagam o pomoc

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
moi drodzy poszukuję bardzo pilnie odpowiedzi na pytanie - czy dwa jednocześnie wesela w Falko nie przeszkadzaja sobie? bo własnie sie dowiedziałam, że oni to praktykują i trochę mnie to przeraża:( pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: błagam o pomoc

Cześć! Głowa do góry, dwa wesele to żaden problem - muzyki nie słychać, goście się nie mieszają, bo mają oddzielne wejścia i nawet oddzielne WC, kuchnia panuje nad sytuacją! Ja też mam wesele w FALKO, myślę że będzie ok. Pozdrawiam.

dziewczyny ja tez tam mam, ale szczerze mowiac nie myślalam o tym .mam nadzieje ze bedzie OK.słyszałam wiele dobrego i nikt mi nie mowił ze inne wesele zagłusza.bedzie dobrze

Byłam na jednym z dwóch, odbywających się jednocześnie wesel w Falko i chcę Cię uspokoić, nie stanowi to problemu i wesela nie przeszkadzają sobie w żaden sposób. A wesele było świetne, jedzonko i obsługa pierwsza klasa.

Byłem na weselu 11042004 owszem wystrój ładny lecz obsługa to lenie, ustalcie dobre menu bo to co proponuja w standarcie to stanowczo za mało.

ja też byłam na weselu w Falko i musze przyznać, że było naprawdę ok. pomagałam kuzynce przy ustalaniu menu i wcale duzo nie zmienialiśmy ,a sporo jedzenia było zabierane do domu. wesele odbyło się 17,04,04 i też były dwa wesela jednocześnieale nie miało to żadnego wpływu. Ja polecam Falko.