bojkot stacji-nie tankowac

Na interii.pl ogłosili bojkot stacji benzynowych, przyłączcie się do tej akcjii i nei tankujcie w weekend, zatankujcie dziś tyle ile musicie, a w sobotę i niedzielę nie pokazujcie się na styacjach, musimy cos robic bo nas całkiem do reszty oskubią.

Pzryłączacie się???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bojkot stacji-nie tankowac

co za bzdura!!! Kto Cie oskubie przecierz nie stacje a rząd. A co za roznica czy kupisz to w piatek czy w sobote!! i tak tyle samo i m splywa do kieszeni ....

chyba żartujesz bardzo dobry pomysł, uważam, ja bynajmniej nie tankowałam i narazie nie zamierzam, a stacje mają i tak tańszą ropę a nie tą drogą wiec czemu podwyżswzają ceny, niewiadomo??

Olewam akcję ... w weekendy na trzech koronach (gdańsk - potokowa) paliwo jest tańsze nawet o 20 groszy na litrze ... tankuję raz na tydzień, w piatek wieczorem, i oszczędzam jakieś 8 zet na jednym tankowaniu ...

Pozdr...

Inne tematy z forum

Kawa i Gry (3 odpowiedzi)

Relaks przy kawie i automatach idealne połączenie Nie ma nic lepszego niż chwila spokoju w...

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...

Białe tango (266 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4