born in the PRL

bezczelnie ściągnęłam od Awari:

http://pl.youtube.com/watch?v=F0I-t-vh6U0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: born in the PRL

płyn tonizujący po goleniu "amant" to chyba jedyna nieznana mi rzecz
nie wiem, cieszyć się :) czy smuciuć :( z tego powodu?

kurna a gdzie "blok"

no gdzie blok jest. I groszki (czekoladopodobne).

Moi koledzy to proszek ixi na patelni smażyli i później wąchali. Po jakimś czasie od nich "odbiłem" szkoda, że dziś już ich na ulicy nie spotykam.

Re: kurna a gdzie

proszek na patelni? jej, a jakim celu?
zupełnie nie kumam...

To były szalone lata, edukować w temacie ixi nikogo tu nie zamierzam. Wystarczy. A pamiętacie odpusty przy kościołach, czarne kauczukowe diabelskie łby, które po ściśnięciu pokazywały różowy język, albo inne takie czarcie sprawy...?

ja nie kojarzę większej ilości rzeczy, np. tego przeraźliwego niebieskiego samochodzika.
Dużo rzeczy nie było, cytrynady w proszku nie było, ani wody "gazela" nie było, kurczę, nie było chyba nawet malucha?

I takim zastosowaniu proszku ixi słyszę po raz pierwszy w życiu... ja tam tylko niewinnie papieroski po kątach popalałam ;)

Re: born in the PRL

Najbardziej ze wszystkiego pamiętam taśmę magnetofonową. Na niej nagrywałam listę przebojów Niedźwieckiego;)

Inne tematy z forum

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (699 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...