obrączki

Niedługo mój ślub, pomóżcie kobietki. Gdzie w trojmiescie lub okolicach kupie obrączki w rozsądnej cenie. Najlepiej jakiś zlotnik z dala od centrum gdzie ceny nie są ustalane pod turystów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj, w pasazu na przeciw dworca w Gdansku w poblizu biedronki jast maly zaklad zlotnika.

Re: obrączki

Ja robiłam w pucku bo najtaniej wychodziło za gram i zrobili mi na wzor z aparatu jaki sobie wybrałam w aparacie waga 2 obrączek to bylo ok 4gram za 2500 a ja płaciłem za 9 gram 1600

Najlepiej poszukać jakiegoś małego jubilera, jeśli chcecie klasyczne obrączki. W sieciówkach jubilerskich płaci się za markę.

Zobacz u Suchowiera - malutki zakład na Grunwaldzkiej, prawie na przeciwko Galerii Bałtyckiej.

Albo mały jubiler - Ryszard Korzeb też Wrzeszcz ale między rynkiem, a placem Komorowskigo. Dokładnie ród Danusi i Wyspiańskiego :)

U pierwszego kupowaliśmy nasze obrączki(10lat temu), u drugiego - pierścionek zaręczynowy, a później kolczyki do kompletu ;) (za urodzenie Syna)

Czasem taniej można w sieciówkach kupić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (40 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Jaki balsam do ciała polecicie (88 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Nie dochodzę (9 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...