braffiting

Dziewczyny szukam w trójmieście sprawdzonego miejsca , gdzie mogę dobrać odpowiedni stanik do biustu. Żebym mogła skorzystać z czyjejś pomocy i kupić też stanik na miejscu.. Czy możecie pomóc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: braffiting

W Gdansku naprzeciwko kosciola św. Mikołaja- ul. Pańska 7/8. Rewekacyjna kobietka pomoże dobrać Ci rozmar i fason. Sklep nazywa sie Milady. Czerwony szyld. Na miejscu jest spory wybor, ale mozna tez cos specjalnie zamowic. powodzenia:)

Kas a mniej więcej w jakich cenach jest bielizna tam ? muszę wiedzieć ile przygotowav

W sumie to od okolo 65 zl w gore.Kupowałam jakiś czas temu za 79 zlotych. Biustonosze sa super jakosci, nie rozciagaja się itp. Polecam polska firme Gaya. W sumie mam biustonosze tylko tej firmy, akurat dobrze leza;-) Jest jeszcze sklep we Wrzeszczu na Dmowskiego D+, ale tam ceny sa zabojcze.

Inne tematy z forum

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (76 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (150 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...