brak słów

Temat dostępny też na forum: Akademia Dziecka
Jestem zaniepokojona, że takie miejsca mają prawo prowadzić opiekę nad dziećmi. Kuchnia to jakiś żart, dziwi mnie że sanepid się tym jeszcze nie zajął. Lokal ciasny i mały bez placu zabaw. "Przedszkole" nie realizuje podstawy programowej, co więcej te panie nie wiedzą co to jest, więc nie przygotowuje dzieci nawet do klasy 0. Co z tego, że dziecko nauczy się kilku słówek w obcym języku jak nie zdobywa innej wiedzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: brak słów

Jestem Mamą której dziecko uczestniczy w zajęciach w tym przedszkolu. Moja opinia jest zdecydowanie różna od wypowiedzi (anonimowej mamy - która potrafi jedynie skrytykować i nieprzedstawić się) Moja córka świetnie się rozwineła manualnie oraz intelektualnie, byliśmy zaskoczeni różnorodnoąścią nauczania i zdobytej wiedzy przez dziecko. Opieka i zainteresowanie na wysokim poziomie. Owszem brak placu zabaw, co na poczontku trochę mi przeszkadzałao, ale Panie potrafiły sobie poradzić z tym problemem, chodząc na spacery oraz odwiedzając osiedlowe place zabaw. Lokal nie jest ogromny, ale na ilość dzieci przyjętych wystarczający.
Moje dziecko z ogromną chęcią chodziło do przedszkola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

oszukanakursantka - opinia (3 odpowiedzi)

Dramat. Odradzam wszystkim tę pożal się Boże szkołę. Koncepcja braku gramatyki przy nauce języka...