brazylijskie bikini i pozostała depilacja woskiem

witam, czy któraś z Was dziewczęta może polecić kosmetyczkę do wykonania brazylijskiego bikini gorącym woskiem? szukam też kosmetyczki do "ogólnej" (jeśli tak można powiedzieć :)) depilacji woskiem nóg :) gdzie takiej szukać w Gdańsku??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: brazylijskie bikini i pozostała depilacja woskiem

w każdym praktycznie gabinecie kosmetycznym...ja polecam Panią Monikę tel. 503575370 wiem ze otworzyła swój zakład na żabiance

robi wszystko jak pisalas, szybko i sprawnie

tylko i wyłacznie kosmetolog p. Malwina. Robie u niej wszystko od twarzy po manicure, pedicure i wosk całego ciala:) http://www.kashmirspa.pl POLECAM!!! Poprawiła mi cerę, że nawet kolezanki z pracy zauwazyły:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja polecam profesjonalna kosmetyczke Ewę, 100% satysfakcji tel.507477655 Gdańsk Przymorze

Elena/Ewa

nie rób sobie jaj! ten sam IP co w poprzednim poście! To jesteś Ewa czy Elena??!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam!
Ostatnio byłam w salonie Wax Studio, bardzo profesjonalnie, zajmują sie tylko depilacją i to rewelacyjnym woskiem Lycon.Polecam dziewczyny :)

Zapraszam do salonu ExcellentQ w Gdańsku Głównym
przy ul. Heweliusza 19. Więcej info na http://www.excellentq.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam za mały off topic, ale czytałam, że alternatywą dla wosku jest pasta cukrowa. Czy macie doświadczenie w stosowaniu tej metody depilacji? (tu mała podpowiedź: depilacja pastą cukrową). Z góry dzięki za opinie.

z czystym sumieniem polecam pastę cukrową. robię ją od 10 lat, jest doskonała do bikini, wąsika i pach. robiłam też mojej nastoletniej córce i nic ją nie bolało.

Witam, u mnie można zrobić tanio depilację pastą cukrową, moja strona to http://www.rozany-ogrod.pl/

http://www.zawsze-piekna.pl depilację cukrową wykonuję od 10 lat. reszta jak w odpowiedzi powyżej

Niedawno byłam na depilacji bikini i pach w Wax Studio w Gdańsku, depilacja rewelacyjna do tego z woskami które cudnie pachną i nie wiem jak to mozliwe ale była duuuzo mniej bolesna niz tradycyjna depilacja! polecam na prawdę!

depilacji osobiście sobie nie wykonywałam, ale moja koleżanka korzystała z Lily Rose chciała koniecznie domową wizytę, bo jest dośc czuła na takie zabiegi, a to idealna opcja, ja tez polecam ten mobilny salon, robiłam u nich pazurki i zabiegi na twarz - super ;)

To dość krępujący temat dlatego polecam skorzystanie z usług mobilnego salonu Lily Rose http://www.LilyRoseHomeSpa.pl dziewczyny przyjeżdżają do domu i nie ma obawy, że ktoś niechcący zapuka, po za tym robią to dokładnie i nic nie pomijają, równorzędnie wykonują to delikatnie i profesjonalnie ;-) Polecam!

Widzę dziewczyny z tego samego powodu korzystałyście z Lily Rose:) Przyznaję że się po prostu wstydziłam tego robić w salonie jak na pierwszy raz... no i później nie musiałam jechać przez całą miasto z bolącymi okolicami bikini... Następnym razem chyba też tak zrobię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

usługa depilacji bikini brazylijskiej (całościowej) wykonywana przez profesjonalną kosmetyczkę z długoletnim stażem
tel. 607 31 11 95

Bikini brazylijskie , tylko u Pani Niny!!! pasta cukrowa i wosk- perfekcja! W Fish Spa Relax w Gdyni!

Bikini brazylijskie , tylko u Pani Niny!!! pasta cukrowa i wosk- perfekcja! W Fish Spa Relax w Gdyni!

Inne tematy z forum

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...