bryczką do ślubu? skąd i za ile?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Chciałabym z narzeczonym w ten piękny dzień pojechać bryczką ale nie mamy pojęcia skąd i za ile? pomożcie ;-))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bryczką do ślubu? skąd i za ile?

Hej

Mój brat z bratową jechali bryczką do ślubu. Wydaje mi się że płacili ok. 500zł ale pewności nie mam. Pan jest ze Smolna k. Pucka, więc nie wiem czy do Wejherowa aż by jechał... Jak zdobędę jakiś kontakt to się odezwę :) Pozdrawiam

poszukaj na wioskach ja wiem że dużo bryczek jeździ do Bolszewa do kościoła jak są śluby

w Grabowie między Starogardem a Skórczem jest facet, który ma dużą stadninę koni i wiem, że niedawno kupił bryczki - jedną taką dla nowożeńców a drugą na ok.25 osób dla gości.
Niestety namiaru nie mam, ale Grabowo nie jest takie duże więc jak pojedziesz i"zasięgniesz języka" to na pewno znajdziesz.

Ja miałam bryczkę płaciłam 500zł. Pan jest z okolic przodkowa. Ponieważ przewoził konie do bojana drozej niż w najbliższej okolicy.

Hej !!! w sprawie bryczki (lub karety) proszę o tel pod nr.784-49-69-69 lub o maila marzanna.krzeszna@onet.pl :)))
dysponujemy obiema takimi cudeńkami ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam
ja miałam ślub to wzięłam pana który od lat jezdzi końmi powozi ma śliczne konie karete naprawde ładną i bryczkę nawet amazonki w pięknych frakach i melonikami wozy też ma naprawde mogę polecić przeszło moje oczekiwania pieknie wsystko bielutkie czyste i zadbane naprawde polecam najlepiej brać sprawdzonych bo to różnie z końmi a te nie bały się nawet balonów uciekających im pod ogi naprawde polecam to nr do tego państwa 691577427 z tego co wiem to na pomorskim dojadą wszędzie.

Widziałam latem przepiękną bryczkę - białą, chyba ze złoceniami, stylizowaną na taką z Kopciuszka (coś a'la kareta z dyni:D ) coś pięknego! Z resztą tu na forum ktoś coś pisał że to ze stadniny Morina w Redzie i że podobno mają też białe konie, którym doczepiają złote "jednorożce";) Koni osobiście nie widziałam ale karetę tak, stała na jednym parkingu, była prze przepiękna:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tu był o tym wątek:)

http://forum.trojmiasto.pl/KARETA-na-slub-18-06-2011-prosze-o-pomoc-t178860,1,11.html

Na Hipodromie w Sopocie wynajmują bryczki i karoce, pełen profesjonalizm i świetna sprawa - polecam.

dworek gościnny w Gdańsku na stronie ma o kursie bryczką http://www.weselegdansk.com

Polecamy nasze usługi: http://dorozka.like.pl/

Poszukuje bryczki tudzież karety z okolic Władysławowa, czy ktoś może coś polecić?

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...