bryczki,karoce

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Poszukujemy bryczki a nawet trzech w okolicach Wejherowa,czy ktoś coś wie moze na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bryczki,karoce

My karetę wypożyczaliśmy z Hipodromu w Sopocie. Polecam. Bryczkę też tam mają.

bardzo fajnie czy możesz mi napisać jakie są koszta tej atrakcji i jakiś namiar telefoniczny jeżeli masz? Bardzo dziękuje

my też mieliśmy karetę z hipodromu, kosztuje 300zł za godzinę a liczą sobie od wyjścia koni ze stajni do ich powrotu - więc 1200 jak nic

justynko poszukaj sobie coś w okolocach wejherowa (słyszałam że są tam bryczki) bo najpewniej nie dostaniesz pozwolenia na przejazd koni przez gdynię, ja walczyłam o to bardzo przez pare m-cy ale w końcu pomogły znajomości, wiem że przed moim terminem i po nim starali się narzeczeni by mieć karete w gdyni i nic z tego, odkąd zmienił się naczelnik ruchu drogowego w policji to niestety - brak zezwoleń

Danko: skad dokad bralas bryczke z Sopotu? O ile dobrze sie orientuje zajmuje sie tym pan Romanczuk- ile zyczy sobie za te 'przyjemnosc' ?

Nie pamiętam wszystkich szczegółów organizacyjnych, bo to było rok temu, ale przed chwila odnalazłam fakturę, którą nam wystawili. Numer telefonu na niej podany to : 551 78 96 i 551 72 91. Na Hipodromie najłatwiej do nich trafić od przystanku Sopot Wyścigi, mijasz restaurację Hipodrom, a biura są w budynku kawałek dalej, wejście jest z drugiej strony niż tory wyścigów. My zapłaciliśmy 600zł, bo kareta odebrała nas po ślubie z kościoła i zawiozła na wesele. Tak się złożyło, bo przed nami ktoś inny miał ślub, a nasz był dopiero o 17tej. Z drugiej strony to dobrze: i tak musieliśmy być dobre 15 minut wczesniej, niewiele osób widziało nasz przyjazd, a przynajmniej nie musieliśmy płacić za postój karety. Ten pojazd robi wrażenie piorunujące: wszyscy sie patrzą, wszystkie psy szczekają i kierowcy trąbią:) Polecam! Tak podróżują Księżniczki, nieprawdaż?:)

Polecam zdecydowanie Sopot , maja najlepsza oferte.

Oto kilka adresów i telefonów kontaktowych: http://jazdakonna.pl/w/pomorski/pomorski.phtml
Powodzenia w poszukiwaniach!

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.