bubel

Temat dostępny też na forum: Expedycja
Zamówiłem w tym sklepie szperacz ledhider HID 35W a otrzymałem w zniszczonym pudełku uszkodzony produkt. Magnes po wyjęciu szperacza z pudełka od razu odleciał ( był odklejony) a sterowanie szperaczem góra dół jest uszkodzone ( działa do pewnego momentu, później trzeba ręką wspomóc by działało dalej) Na dodatek na produkcie jest naklejony kawałek taśmy z odręcznie napisanym jakimś numerem co pozwala mi sądzić że nie jest to produkt nowy a jakiś popsuty,serwisowany. Mogę zrozumieć że chcieli przed świętami sprzedać jak najwięcej rzeczy ale to już jest absurd. Moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. W nadchodzącym nowym roku życzę jak najmniej tak nieprofesjonalnego działania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szkoda, że zanim zgłosił pan reklamację już wystawił pan złą opinię o naszej firmie. A może w transporcie towar został uszkodzony a pan naszą firmę od razu obraża.
Pańska reklamacja została uwzględniona choć towar został wysłany do pana sprawny i tak naprawdę powinien zgłosić pan reklamację kurierowi po odebraniu paczki. Zapytam więc dlaczego jesteśmy nieprofesjonalni. Chyba tylko dlatego, że rozpatrujemy pana sprawę choć powinien pan sprawdzić towar przy kurierze , bezpośrednio po jego odbiorze. Dostał pan propozycję otrzymania nowej lampy lub zwrotu zapłaconych pieniędzy. Jeśli jest to nieprofesjonalne z naszej strony to nie wiem czego pan oczekuje. Działamy w tej branży od 10lat i to będzie nasza pierwsza negatywna recenzja. Szkoda, że napisana została zanim napisano do nas reklamację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0