ALC - ocena (1) Jak zawsze perfekcyjnie, miła obsługa :) ALC Zadowolony z usługi - opinia (1) Mega zadowolony. usługa wykonana z największą starannością , w terminie Zadowolony z usługi Adam - opinia (1) Profesjonalnie jak zawsze, od lat dla mnie najlepsza firma tego typu na... Adam
JH - opinia (1) Rok temu wymieniali mi blok silnikowy do Forda Focusa. Wstawili mi szrot, po... JH Robert - opinia (1) Profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolony Robert Arur - opinia (1) Solidnie wykonany chiptuning z hamownią 4x4 w rozsądnej cenie. Arur Groupon (3) Skorzystałem z kuponu groupon na pranie tapicerki i się nie zawiodłem.polecam djdjdj Tomek - opinia (1) W czerwcu regenerowałem turbinę w Octavii 1.9tdi oraz robiony był chip... Tomek Profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność podkręcić swojego Golfa w firmie Mrmotosport i jestem... Paweł Leśniak Polecam (1) Chłopaki ogarnęli moje auto mimo problemów nie poddali się i dali radę,... Mateusz 100% pozytyw (1) Sympatyczna i mega profesjonalna obsługa. Wykonanie przyciemnienia szyb... Abel Duża moc za małe pieniądze! (2) Po dobie użytkowania zamontowanego w VTechu Powerboxa ciągle nie chce mi się... M.N. OK (1) Zrobili mi samochód dość sprawnie, trochę zaskoczyła mnie cena, ale właściwie... Kamillo Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa, trafiłem tam pierwszy raz przez znajomego i w... Sławek Dobra robota. (1) Zrobiłem u nich chiptuning w BMW żony i moim. Auta teraz jadą znacznie lepiej... Paweł Pełen profesjonalizm i świetna obsługa (2) Świetni fachowcy , szybka obsługa , to jest to co jest potrzebne w każdym... Piotr Toyota Avensis. (2) Panowie podnieśli moc i usunęli dpf w moim aucie. Usługa wykonana w 6 godzin.... Tadek Klima (1) Sprawnie i szybko. Miła obsługa. miho Fachowa obsluga i wysoka jakosc. (1) Polecam ten warsztat, mila i fachowa obsługa, zawsze znajdzie sie termin a... ona Regeneracja turbo (Audi A3 8p) (1) Ciekło mi delikatnie z turbiny. Pojechałem na regenerację i po rozmowie byłem... Lukasz