VW Golf 5 1.9 BRU (1) Polecam każdemu , kto chce zwiększyć moc w swoim aucie , szybko , konkretnie... Paweł Sz. Zmiana mapy. (1) Zrobiłem u nich program podnoszący moc w samochodzie Audi Q7 3.0TDI. Różnica... Jaromir fachowa obsluga wielki profesjonalizm (2) super obsluga, profesjonalizm w 200 % autem pojechalem na diagnostyke silnika... DARIUSZ KUJAWA
Diagnoza usterki w BMW (1) Totalna porażka.Nietrafiona diagnoza przez co poniosłem znaczną stratę... kierowca GLK hamownia testy (1) Ocena na 6-tke z czystym sumieniem. Pełny profesjonalizm, dobry sprzęt... Mariusz Sklep na 5+ (1) Fajny sklep tuningowy z siedzibą w Gdańsku. Szybka dostawa i kontakt bez... Krzysztof Kabaciński Tuning do audi a4 b7 oraz wyłączenie egr (1) Bardzo fachowe i profesjonalne podejście do klienta, jestem bardzo zadowolony... Krzysztof BMW f30 316d (2) Dzisiaj byłem w vtech Kosakowo ze 117km wyszło 182km a moment z 263 na... Sławomir Bytow Mazda CX-7 2.2 MZR-CD 173KM 2010 (1) Jestem mega zadowolony profesjonalne doradztwo ogromna wiedza na temat... Dariusz Bytow. Super (1) Super firma ekstra części , godne polecenia dla wszystkich Jan Ok. (1) Miałem problem z filtrem dpf w passacie. Panowie rozwiązali problem bardzo... Damian Dodge Caliber (1) Zapchany dpf. Pan dokładnie wyjaśnił na czym polega wyciecie dpf i od razu... Krystian Du*y nie urywa (1) Umowiona i zaplacona z grouponu wizyta prania tapicerki, nabicia i... Patryk VW Golf VI 1,6 TDI (1) Mój Golf VI fabrycznie miał 105 KM, zdecydowanie za mało, po konsultacji z... Maciek Rzetelna firma! (1) Miałam problem z utratą mocy w VW Sharan. Auto było u 4 mechaników przez 6... Paulina K. Profesjonalnie przyciemnione szyby w nowiutkim BMW M4 (1) Jestem bardzo zadowolony, miła obsługa, wszystko wykonane jak należy, na... Lukas Fiat Ducato 3.0 (1) Polecam wszystkim usługi MDMotorSport z ręką na sercu , pełen profesjonalizm... Piotr Rewelacyjne podejście do klienta, pełen profesjonalizm. (1) Z pewnościa odwiedze ponownie Turbo Elite, sympatyczna i kulturalna obsługa,... Pawełek Polecam !!! (1) Super obsługa,szybka realizacja zamówienia,koledzy znają się na rzeczy. Radek Szczerze polecam ! Odwiedzę ponownie (1) Jakość oraz ilość dostępnych akcesoriów na bardzo wysokim poziomie. Bardzo... Tomasz