Super, super, super! (1) Najlepszy warszt w Trójmieście! Pan Andrzej doskonale zna się na rzeczy,... AlfaiOmega Naprawa licznika samochodowego (1) Bardzo sprawna i rzetelna usługa Andrzej Transit 2.4tdci-140KM-350Nm (1) ::: Połączenie perfekcyjnej wiedzy o programach komputerowych ze znajomością... >JS
Profesjonalista (1) Dzisiaj już wiem dlaczego dobry chiptuning wykonuje się nie w 2h tylko w dwa... OOG Opel Insignia (1) Szybko, konkretnie i profesjonalnie. Firma posiada dobry sprzęt, dużo wiedzy... Chris ChipTuning (1) W mojej Megance przybyło 20% Km i Nm. Frajda z jazdy odczuwalna. Obsługa i... Andrzej Zdecydowanie polecam! (2) Z usług V-techa skorzystałem raz, dosyć nieoczekiwanie i przypadkowo. Byłem... Emil Polecam Serdecznie (1) obsługa od pierwszego kontaktu super,Asortyment 100% zadowalający Jakość bez... Marek mercedes c klasa (1) odwiedzilem team zelazny w styczniu swoją c klasą ,auto na gwarancji zostało... andrzej Audi A3 4x4 2.0TDI 16V @ 170 hp - wymiana głowicy, czyszczenie turbiny, itp. (1) Diagnoza stwierdziła uszkodzoną głowicę oraz jeden z pompowtrysków; nowa... Piotrek Szybko Sprawnie i Rzeczowo ! POLECAM (1) Panowie z warsztatu ogarnęli mi auto w miarę szybko :) przyczynę... Lukasz Dobry warsztat (1) Naprawiam tu swojego Focusa, zawsze gdy coś się trafi . Zawsze fachowo,... Paweł K Profesjonalne podejście i świetny kontakt (1) Zdecydowanie polecam firmę Mrmotorsport. Kontakt z Panem Adamem to czysta... Kamil Pranie tapicerki i klimatyzacja (1) Do warsztatu trafiłam przez przypadek natomiast jestem bardzo zadowolona z... GOSIA Indywidualne podejście do klienta (2) Żona wykupiła kupon na serwis klimatyzacji i pranie tapicerki, gdy... Marcin Polecam! (1) Trudno było znaleźć osobę, która od razu wiedziała w czym leży problem.... Marek usuniecie DPF octavia (1) Polecam z czystym sumieniem filtr usuniety exspresowo super obsługa i cena o... Marcin Audi cabriolet (1) cześć korzystałem z usług hamownia, zmiana programu i wymiana kilku rzeczy.... Emil warto (1) Bardzo dobra jakość wykonania w bardzo przystępnej cenie. Nie sądziłem że... Piter Wielkie dzięki! (1) Jeśli chodzi o obsługę firma V-tech Pomorze zasługuje na najwyższą notę. piasio