Chiptuning (1) Szybko konkretnie i profesjonalnie. Firma posiada dobry sprzęt, dużo wiedzy i... Jakub Skibiński Usunięcie DPF 2.0dCi (1) Usunięcie DPF w Nissan Qashqai przebiegło bezproblemowo, pełen... Marcin ok! (1) Temat filtra załatwiony szybko i sprawnie. wojt
Polecam (1) Miły koleś, profesjonalny, czas trwania usługi max 15 minut. Warto. Mazda 6 polecam (1) Przyciemnualem szyby w insygni naprawde;szybko,solidnie,fachowo- goraco polecem Przemek BMW 330d (1) Parę dni temu dałem swoje BMW e46 330d 184KM na chipa do v-techa. Efekt 218KM... zariach vw T5 (1) Wiele pozytywnych opinii napisano na temat Vtech-a. Poziom wiedzy,... R. napelnienie klimy + ozonowanie (1) Korzystalem z kuponu znizkowego. Umowilem sie bez problemow na nastepny... Boguś z M3 licznik E-39 (1) licznik został naprawiony przez p.Pawła szybko i profesjonalnie no i cena... Wilk - Kwidzyn po prostu super (1) Zgłosiłam się do tego zakładu w celu wykonania reklamy na moim aucie. Już po... Anita Serwis klimatyzacji (1) Zdecydowanie polecam to miejsce. Korzystalem z uslug juz 3 rok z rzedy i z... Maciek Q7 Bardzo dobry warsztat!!! (1) Bardzo dobry warsztat! Mimo oczekiwania na przyjęcie mojego auta do naprawy,... Wojtek super firma (1) obsługa od pierwszego kontaktu super,Asortyment 100% zadowalający Jakość bez... Tadeusz Makulski Groupon (1) Zakupiłem groupon na serwis klimatyzacji z ozonowaniem i szczerze mogę... Paweł zegary (1) Fachowa i precyzyjna obsługa, szybka naprawa:) jestem bardzo zadowolony z... Adi brak szacunku (1) Strata czasu i kasy, brak szacunku dla Klienta kłamstwo na stronie- dostępne... klient Juz trzy samochody w tej firmie z chipowane (2) Witam, Jestem stałym klientem V-Tech Pomorze. Długo można byłoby się... Entuzjasta Polecam chłopaków z Oklejone.com (1) Byłem okleić dach i lusterka w swoim samochodzie i jestem bardzo zadowolony.... Radek Serwis klimatyzacji z klubuznizek (1) Pojechalem na serwis z konkretnym problememem - smierdziało z klimatyzacji. W... klient Serdecznie Polecam (1) Znam tą firmę z czasów jak działali jeszcze w Olsztynie. Oklejali moje auto... Szymon