opel astra 1.9 120 km (2) Akcja wykonana w ramach promocji "śniadaniowej" czyli - 10% do tego nowy... profeta Audi A4 B5 1.9 tdi po pięciu latach (2) Chyba nikt przede mną nie pokusił się o ocenę pracy tuningowanego auta po 5... Grzegorz Bettin Toyota Rav4 (1) Siemka na wstępie pozdrawiam fachowców w swojej klasie z firmy Autoloewen... Kris z Rawki
Po9lecam miłośniką 4 kólek. (1) Jakość cena obsługa pełna profeska co tu dużo mówić. Rodzaje kolorystyka... Seba Em - opinia (1) Ocena bardzo pozytywna . zdystansowana lecz w gruncie rzeczy sympatyczna... Em Klient zadowolony (1) Robiłem u nich autko jeszcze w Olsztynie teraz mam do nich bliżej i pewnie... KlientGda Ozonowanie (1) Szybko, sprawnie i na temat bez zbędnych ceriegieli :) A efekt zauważalny,... Pablo Wymiana Klimatyzacji_Grupon (1) Szybko terminowo.Polecam serdecznie.Ceny bardzo atrakcyjne Piotr Jestem bardzo zadowolony z tuningu mojego BMW 320D (1) Przez tel dostalem informacje iz auto bedzie indywidualnie programowane caly... Marek Kornatowski Siatła LED (1) Zleciłem firmie Przyceimniamy.Pl montaż świateł dziennych LED. Towar, wiedza,... Broda Tanio i terminowo. (1) Poprzez groupon kupiłem serwis klimatyzacji + ozonowanie. Miałem 25% ubytku.... MKL NIC DODAC NIC UJAC (2) PELEN PROFESIONALIZM traksio WSZYSTKO SUPER (1) Korzystałem z nabicia klimatyzacji i prania tapicerki samochodowej w tej... Tomek X6 Udało im się ... (1) Naprawili mi Suzukę, pomylili się tylko raz - ale przed nimi w ten sam sposób... vonBraun Omega 2.5 TDS (1) Polecam V-tech Pomorze, jestem bardzo zadowolony z osiagow mojego auta.. Mila... Tczewiak Ocena usługi (1) Dwa tygodnie temu zrealizowałem groupon na nabicie klimatyzacji, ozonowanie i... Obiektywnie Polecam każdemu (1) Duża wiedza techniczna, szeroki zakres usług (specjalizacja elektryka i... Janusz Naprawdę warto - nie pożałujesz (1) szczerze polecam ten warsztat.Usługa wykonana profesjonalne,komunikacja... Bogdan Gites Majonez (1) Kupiłem z Citeam kupon na serwis klimatyzacji. Chciałem dzień wcześniej niż... Boski Antonio. v - tech chip tuning OPEL SIGNUM 1.9 COSMO SPORT (1) Obsluga naprawde na 6 zero sciemy!!!!!! wiedza i doswiadczenie na 6!!!! mozna... mip84