Rewelacja! szczerze polecam!!!! (1) Podjechałem do nich z polecenia moich znajomych, którzy skorzystali i nie... D radość na nowo ze starego auta (2) Witam! Spróbuję w skrócie opisać "historię chipa" e46 330xD '03 w V-tech... Demonik Profesjonalna modyfikacja ECU (1) Świeżo po zakupie 730d pojechałem wykonać modyfikacje. Najpierw wykonali mi... Marek
PEPIS - opinia (1) SUPER FIRMA RZECZY NIEMOŻLIWE ZAŁATWIAJĄ OD REKI NA CUDA TRZEBA POCZEKAĆ... PEPIS PEŁEN PROFESJONALIZM (1) PUNKTUALNI,SOLIDNI,NIEZAWODNI,STARANNI!!! ROBERT Pytanie i krótka odpowiedź (4) Byłem zainteresowany usunięciem filtra DPF oraz tuningiem Hondy Civic 2.2... butler Szczerze polecam (1) Co tu dużo mówić, jak piszą "profesjonalnie" tak robią. Polecam wszystkim Pryzmont P Jestem bardzo zadowolony (1) Audi A4 (2001) wymiana rozrządu, napinaczy i wszystkich filtrów + olej. Widać... PM Chip tuning (2) Bardzo sprawnie wykonane. Sympatyczna i rzeczowa obsługa. Doradzili co... leonardo Super (1) Super sklep, super obsługa super ceny itd. Jak najbardziej wszystkim polecam.... Zadowolony klient POLECAM (1) Poprzedni mechanik w tym warsztacie faktycznie był porażką. Po sprostowaniu... Daniel1982 Chip tuning elektroniczny sterownika (1) Bardzo polecam TUNE UP choć pochodzę z Warszawy, człowiek i ekipa na pełnym... grejf Dawno temu ... (1) byłem z VW Golf IV. W autoryzowanym serwisie zdiagnozowali uszkodzenie... afterburner.pl ok (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Szyby wyglądają rewelacyjnie. Polecam Tomek Serdecznie polecam (1) Jedna z nielicznych firm w polsce, której pracownicy interesują się... Dariusz Kasiura Sylwek Zafira - opinia (1) Zwariował układ ABS w Zafirze B. Komputer pokazywał prawy przedni czujnik ,... Sylwek Zafira POLECAM BARDZO (1) Witam korzystalem z uslug kilkukrotnie zawsze usluga na najwyzszym... traksio Zadowolony!!! (2) Podejście do sprawy w sposób profesjonalny, jak do swojego auta. Kolega zna... Daniel Jak zawsze rewelacja (1) Korzystam z usług Soft-Car już w drugim aucie. I jestem zadowolony. Zawsze... Krzynol OCP Diagnostyka i usunięcie błędów z głównego sterownika oraz zmiana mieszanki rizrychowej (1) Profesjonalnie,szybko,przystępne ceny i miło.Polecam!!! Jacek