Zafira B 1.9 CDTI 100 KM (2) Zamówiłem w tej firmie 2 usługi: usunięcie filtra cząstek stałych oraz... Adam Swietni fachowcy, robia nawet najnowsze sterowniki EDC MED (1) Witam Dlugo sie wachalem jaki warsztat wybrac w 3miescie. Firm oferujacych... matti_stg bubel (2) Zamówiłem w tym sklepie szperacz ledhider HID 35W a otrzymałem w zniszczonym... Łukasz
warto !! (1) Chlopak podszedl do mojego auta, jakby robil swoje. Szczerze polecam SoftCar,... Łukasz super (1) Panowie robili mi Hondę HR-V, w skórze/welurze. Wyszła bardzo profesjonalnie... tomek Vlovo S60 2.4 D5 (3) Jestem pod ogromnym wrażeniem fachowości, wiedzy i podejścia do klienta.... bartek Super fachowcy gorąco polecam (1) Korzystam z usług tej Firmy od 4 lat. Zlecałem i zlecać będę nadal pracę przy... KONDRAD Profesjonalne podejście do problemu (1) W ocenianym warsztacie profesjonalnie zdiagnozowano niedomagania mojego... Artur Szczerze polecam!!!!! (1) Robiłem u Nich dwa auta. Za miesiąc odbieram nowe i oczywiście jadę do... JA. AUDI 2.0 TDI 16V (2) Rewelacja z 144 km i 340Nm osiągneli 174 km i 400Nm oczywiście w granicach... Marian Profesjonaliści (1) Profesjonaliści, nic dodać, nic ująć. Szybko i dobrze zrobiona robota.... Baton POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm, sprzęt wysokiej klasy, dobre ceny, kontakt i MEGA... Pawel Sawinski Zmiana dźwięku silnika (5) Odnalazłem w necie filmik: http://motoryzacyjna.pl/soundracer.html Na... eldeko przyciemnianie (1) Witam serdecznie jeżeli chodzi o przedmówcę to zgadza się że nie są rozmowni... Jarosław chiptuning (1) Goraco polecam, pelen profesjonalizmj, przystepne ceny, mila atmosfera. sajgon Wspaniały ośrodek!! (1) Zdane za pierwszym razem !!:D Ośrodek jest wspaniały !! Instruktorzy... Patryk Royss - opinia (1) Witam! W lipcu usuwałem dpf-a z mojego focusa (padł mi niestety). Do dnia... Royss dobre bagażniki (1) polecam bagażniki rowerowe, szczególnie model na 4 rowery - rewelacja jak za... Krzysztof Demoniq - opinia (1) Robilem niedawno nowy downpipe i bez kata. Ogarniete bardzo szybko ( jeden... Demoniq POLECAM (1) Szybka i profesjonalna obsługa. W ciągu 15 minut zdiagnozowano usterkę w moim... Rekin