Solidnie, profesjonalnie, drogo (1) Potwierdzam opinie innych użytkowników, serwis p. Tuchołki należy traktować... Adam Mają super nawigacje w bardzo niskich cenach (1) Powiem tylko tyle - za śmieszne pieniądze stałem się posiadaczek navi Modecom... tomash Sami przeczytajcie i oceńcie (3) Tylko fakty: 1. Umówiłem się na chiptuning, przekazałem dane auta 2.... Sakor
Znaja się na rzeczy (1) Wymianiałem u nich rozrząd w VW 2.0 TDi, potem odwiedziłem w celu naprawy... Maciej Problem z turbo rozwiązany (1) Profesjonalna obsługa auta, zrobiono więcej niż zleciłem w tych samych... Michał TRAGEDIA - nie polecam zdecydowanie (1) Masakra , cienias . Auto skończyło w serwisie 3 dni zabawy . Chłop nie do... bmw Ford 1.8 TDCI 115KM (2) To co oni zrobili z mojego Forda nie podlega żadnym negatywnym dyskusją. Auto... Wojtek Wyjątkowo zacny i profesjonalny zakład! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi i podejścia do klienta. Chłopaki to... Krzysztof Dudek tapicerka skórzana w Octavii II (1) Jeszcze raz bardzo dziękuję firmie Autoloewen za obszycie całej tapicerki w... Mirek Pełen PROFESJONALIZM!!! (1) Pełen profesjonalizm pod każdym względem! W dzisiejszych czasach znaleźć taki... Audi A ja nie polecam (1) Umówiłem się na przegląd auta i szczerze powiem trwał 6 minut. Moim zdaniem... almukantarat PROFESJONALIZM (1) Pełen profesjonalizm. Perfekcyjnie przeprowadzona wymiana silnika bez... Polo Cross Drogo ale SOLIDNIE (1) Cenią się jak cholera, ale za to solidni. Miałem dosyć trudny do... z. Klasa, niespotykane a tej branży ludzkie podejście a przede wszystkim - wiedza! (1) Widać, że panowie pogodzili pasję z pracą :) Jak wiadomo takie usługi nie są... zadowolon Polecam (1) Rzetelne podejście,dobra cena i hamownia w cenie. Przy doświadczeniu z inną... Grzegorz Michał - opinia (1) Oklejałem u nich dach carbonem w grande punto i jestem pod wrażeniem. Szybko,... Michał dobra robota (1) oklejenie wykonane profesjonalnie, fachowa obsługa,nigdzie nie widać... suzi Szybko i solidnie (1) Polecam tą firmę. Zdecydowanie AlyMcBil Super (1) Panowie bardzo starają się, sumiennie i dokładnie wykonują swoją pracę. Moje... darki_dark Polecam Strefę tuningu (1) Ford Focus II diesel - dezaktywacja filtra DPF, wymiana oleju i filtrów. Pięć... Adam P.