Lanos 1,6 16V (1) Pełen profesjonalizm!!!!!! Super fachowa i miła obsługa. Mają bardzo dużą... Tomek Lamber rządzi :-) (1) Kilka razy robiłem u nich Honde accord sport coupe kolor czarny :-)) super... Łysa pała Mały warsztat też może być profesjonalny (1) Warsztat Lamber Tuning mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, którym... Robert Jaworski
Super warsztat (1) Polecam mechaników z serwisu "LAMBER". Serwisuje u nich swojego japończyka... Max Warsztat jakich zdecydowanie za mało (1) Warsztat jakich zdecydowanie za mało, ale właśnie dlatego, że jest dobrych... Loucast Ford Mondeo 2006 (1) Pełen profesjonalizm. Autko jeździ super. Nie przesadzają z podrasowaniem... Adrian Karola - opinia (1) Pełen profesjonalizm... Karola Fiat Stilo JTD (1) Nie dość, że poprawili soft po kimś innym, to jeszcze poświęcili czas, żeby... Piotr Szczepaniak obsługa (1) Rewelacja.Najlepszy warsztat w trójmieście.Naprawiam u nich wszystkie auta... Michał TO SA NAPRAWDE FACHOWCY (1) POLECm wszystkim ten zaklad jezdzilem po wszystich warsztatach z fiatem punto... seba7711 ..::] PRAWDZIWI PROFESJONALIŚC [::.. (1) Od pół roku bujam sie z moim BMW po servisach wszedzie rozkładają rece,... Karol BMW Ogolnie przecietny serwis (1) Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl... Jacek1967 Opel Calibra 2.0 8V (1) Rewelacyjne podejscie do klienta. Znają sie na rzeczy polecam w 100% super... Atari Skoda Octavia odżyłą (1) Polecam, mam skode 1,9TDI 90KM, trochę mało jak na to auto, po wstawieniu... Andrzej obsługa (1) kiedy wreszcie inne warsztaty zrozumieją że podejście do klienta to połowa... wojcer słaby fachowiec (1) mój samochód stał w tym warsztacie 7 dni. Opryskliwe traktowanie klienta i... Tomek :) - opinia (1) Doskonale żeś panie lamber założył ten warsztat :) Yellow - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. Fachowo, rzetelnie w doskonałej atmosferze. Serwisuję... Yellow Polecam (1) Serwisuje u nich już drugie moje auto i jestem ich klientem od 4 lat, zawsze... mastani REWELACYJNA DIAGNOSTYKA (1) Może nie są najtańsi, ALE prawidłowa diagnoza usterki była postawiona w... Viszna