Tom - opinia (1) Polecam ten warsztat! Najlepszy z jakiego korzystałem. Fachowa obsługa,... Tom Adam - opinia (1) Mały warsztacik ale gosciu zna sie na zeczy naprawde polecam Adam Sportowy kolektor wydechowy (1) Zdecydowanie polecam ta firmę gdyż wszsytko zalatwilem u nich za jednym... Łukasz
Są świetni (1) To przykład małego warsztatu, który jest w stanie pozytywnie Ciebie zaskoczyć... Paweł Solidnie i z zaangażowaniem (1) Jeżeli chodzi o Hondę czy Toyotę nie szukajcie dalej - w tych markach są THE... SPEEDY usługa na 7pkt (1) Wszystko przebiegło zawodowo. Pozdrawiam iza Porządny warsztat od japończyków (1) Byłem pierwszy raz w zakładzie Lamber z polecenia i jestem bardzo zadowolony... Waldemar Zamówienie i montaz poszerzeń (1) Zamówiłem w tej firmie bodykit do swojego BMW przez strone internetową. Super... Łukasz D. nie mam zastrzezen (1) przyjechalem po co chcialem, nie mam zastrzezen. obsluga ok. ceny niskie. marek Audi A4 (1) Witam wszystkich zainteresowanych zrobieniem sobie auto na wypasie robiłem u... Ramzes fachowcy (1) fachowcy w swojej dziedzinie jeżeli chodzi o materiały nie ma dla nich skóry... picia Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat. Jeździłem po różnych serwisach... emp tak powinno być w kazdej firmie (1) firma protektor oklejała szyby folją sciemniającą w moim aucie. jestem bardzo... robson opel vectra DROGO (1) Za komputer do bmw chcieli 800 zł. za samo diagnostykę 120. i niby inny nie... Michal BIJĄ NA ŁEB WSZYSTKIE SERWISY I WARSZTATY W 3-MIEŚCIE (I CHYBA NIE TYLKO...) (1) Samochód przestał w innym warsztacie 2 tygodnie. " Fachcowcy"-tylko z nazwy i... galeon Extra podejście do klienta (2) Za namową znajomego udałem się do Protectora.spotkało mnie tam miłe... MarekS. opinia (2) za długi czas oczekiwania na usługę(kolejka)nie wykonanie usługi zgodnie z... marek Polecam!!! (1) Polecam warsztat!Może nie do końca na czas,ale gdzie się mechanik spieszy,tam... Marcin Rewelacyjny sklep (1) Miła sympatyczna oraz fachowa obsługa zdecydowanie polecam odwiedzę jeszcze... Sebastian warto (1) ciekawe akcesoria w zaskakujaco niskich cenach. za pewne produkty juz nie... muszka