Solidna Firma (1) Skorzystałem z usług firmy V-Tech Pomorze "jedynie" w celu korekty dawki... Benek Profesjonalna usługa (1) Witam Chłopak ogarnięty, ma pojęcie o mechanice, elektronice i o tym co... Kuba Ja też polecam!!! (1) Profesjonalni a przede wszystkim bardzo uprzejmi dla klienta.To jest to na co... Krzysztof Kaczorowski
extra (1) jestem zadowolona moje autko ma fajny wyglad i jest czysciutkie po myciu w... Laura Dramatyczny kontakt i kultura osobista (1) Jak bylem zapytac o cene przyciemnienia szyb i jakies szczegoly, goscie... Assassin Ford 2.0 TDCI 130 KM (1) Jestem pod wrażeniem fachowości, wiedzy i podejścia do klienta. Miałem... Piotr Kupie drzwi do 406 (1) Kupie drzwi do peugeota 406 sedan tylne lewe srebrne moga byc gole z trojmiasta. bartek.awf tuning peugeot 406 (1) Witam. Potrzebuje porady. Posiadam auto peugeota 406 1.8 16V benzyna plus... bartek.awf zadowoleni klienci - opinia (1) bardzo miło i fachowo! zadowoleni klienci Ja jestem zadowolony (1) Witam Dostałem namiar od kolegi. Miałem problem z golfem IV TDI nikt nie... Karol Golf 4 TDI Swietni fachowcy...te ZLE komentarze wystawione JEDNEGO dnia .... (1) Pewnie konkurencja jest zla ze cala polska zna firme TUNE-UP Hamownia... blady Irek Audi A6 1.8T - opinia (1) W pełni profesjonalne podejście do klienta,100%-owe zadowolenie z wykonanej... Irek Audi A6 1.8T OPEL ASTRA 1,9 CDTI (1) Fachowe podejście do klienta. Ogromna wiedza w szerokiej dziedzinie... ROBERT Rewelacja (1) Jestem niesamowicie zadowolony z wizyty w V-techu. Wszystko zostało mi po... Łukasz Słabo i drogo (2) 100zł za hamownię ? Drogo. Jak tam jedziesz nie mów że tuningujesz gdzie... x PROFESJONALIŚCI (1) Może chłopaki cenami nie grzeszą, natomiast jeżeli chodzi o wiedzę są... audi SUPER Serwis (2) Pojechałem ze swoim mercedesem na lewecie do serwisu MERCEDESA na lawecie... Krzysztof Zdecydowanie! (1) Bardzo niepozorny wygląd warsztatu. Wystarczy jednak wejść na zaplecze i... q82 Mercedes ML (2) REWELACJA AUTKO MA PODNIESIAONA MOC I CHODZI JAK ZEGARECZEK MOMENT OBROTOWY... PIOTR NAPRAWDE WARTO "NISZCZĘSNA ZAFIRKA" (1) WSZYSCY "MECHANICY"CHCIELI WYMIENIC CAŁY SILNIK A W TYM ZAKŁADZIE ZACZYNAJĄ... RAFAŁ