chłopcy mają duże mniemanie o sobie (1) wiele niedociągnięć i mało precyzji w tym co robią. słaba jakość w wykonaniu... Koko Bardzo uczciwa firma... (1) Witam, jestem bardzo zaskoczony szczerością i uczciwością Pana z którym dziś... Marek Mitsubishi Lancer 1.8 Chip tunning (1) Byłem wczoraj poprawić osiągi mojego Passata AFN. trwało to może pół godziny.... Cezary
serwis klimy (1) Kupiłem na Gruponie serwis klimatyzacji z nabiciem. Następnie umówiłem na X... Krzysiek Rewelacja!!! (1) Polecam!!! Dzisiaj robiłem chipa w swoim aucie. Jestem bardzo zadowolony z... Grzesiek Godny polecenia (2) Po Chip tuningu VW Passat B6 2.0 TDI ze standardowego oprogramowania 140 KM i... Wojciech firma nierzetelna (1) Jestem bardzo niezadowolony z tej 'firmy' -zlozylem zamowienie 2 mies temu,... Wkurzony firma widmo (1) Zamowienie zlozylismy ok 2 mies temu - do tej pory zero odpowiedzi ani... Oszukany Mają bardzo ciekawy asortyment (2) Zdecydowałem się zamieścić wpis o tej firmie bo naprawdę warto zobaczyć co... Leszek Tuning Seata Ibizy , 1.6TDI CR 90KM (1) Obsługa super. Po pierwsze jeden z dwóch warsztatów w 3-city, który w ogóle... TomekS Polecam!!! (1) Pelen profesjonalizm!Kolejne auta tylko do V-Tech.Warto zaplacic pare PLN... BUS PL Marketing... (2) ... i tylko marketing jest tam na poziomie. Złapać klienta, oczarować a już... 4x4 Profesjonalizm (1) Oklejałem już u nich kilka motocykli zawsze było szybko :) i profesjonalnie ,... Zorro ten typ tak ma (1) jak wiemy, jest wiele rodzajów tuningu. ten serwowany przez Aplikatorów ma... Paweł Audi S3 Milltek Cat-Back non resonated exhaust tuned by UNT (1) Witam. Ogolnie jestem bardzo zadowolony z pracy UNT Design & Performance .... Piotr Volwo i BMW 6 (1) Ta firma jest godna polecenia,pomogli mi dobrac kolory w moich autach a... Jarek z Gdańska Szybko i byle jak (2) Zamowiłem serwis klimatyzacji, nabicie to nie wiem bo ciezko stwierdzic, ale... kordesik PROFESJONARNA FIRMA TUNINGOWA (1) Ulepszałem AUDI A6 2,7 TDI w TUNE-UP.Bardzo polecam ten zakład, człowiek i... Was11 Sławomir Kuchta - opinia (1) Nie zamierzam się rozpisywać , ale powiem krótko , znam Strefę Tuningu od... Sławomir Kuchta Arogancja- niestety ale tak mnie przyjęto (3) Pan nie był w stanie wyjaśnić, że nie ma terminów innymi słowami jak:... Klient