Polecam! (1) Zdecydowanie polecam V-maxzone. Sklep na wysokim poziomie, duży asortyment i... Piotr usługi na wysokim poziomie (1) Polecam z pełnym przekonaniem ten warsztat. Miła, fachowa i rzetelna obsługa,... Maria Dotyczy naklejki na szyę pszednią. (1) Zadałem pytanie czy wykonuja oklejanie szyby przedniej paskiem .Udzielili mi... Waldemar
MQ M139 430KM (2) Naprawdę, duże słowa uznania za fachową wiedzę i profesjonalne podejście do... OMEGA Vektra C 1.9 CDTI 150 PS lzejsza o normy niemieckiej ekologii (1) Dlugo rozwazalem co poczac z klapkami komory wirowej kolektora ssacego dalej... Pawelek Fachowiec godny polecenia (1) Polecam, fachowa obsługa, skuteczna naprawa. Ryszard AUDI A6/C6 2.0 TDI 140KM (anglik) (2) Bedac na urlopie, szukalem warsztatu ktory wykona w moim aucie chip tuning.... piotr W pełni PROFESJONALNIE (1) Jestem bardzo zadowolony z fachowej obsługi. A6 przyciemnione rewelacyjnie, i... Adam Polecam (1) Obsluga profesjonalna. Jestem bardziej zadowolony niz myslalem. Polecam. r2200 Polecam. (1) Focus II - naprawa licznika ekspresowa (15 minut) i skuteczna. Polecam. qwerty Vtech (1) Mondeo mk4 1'8 125km po badaniu 128 wszystko wyjaśnione i wgranie na 146... Zejman Niemiła niespodzianka... (1) Na wstępie chciałem nadmienić, że nie mam zastrzeżeń co do samego asortymentu... Krzysiek Kia sportage (1) Szybko tanio profesjonalnie zdecydowanie Polecam Marcin Audi A 3 2002 r naprawa zegarów (1) Rzetelna i fachowa obsługa, szybko i sprawnie naprawiony wyświetlacz, oraz... Marek Polecam (1) Sprawna i szybka obsluga. Polecam Mirek Polecam (1) Goraco polecam zrobili to co sobie wymarzylem,mila obsluga i pelna profeska... Marcin Moja perełka (1) Powierzylem owemu fachowcoei dziś zlecenie na moja a3 sportbeck szybki na 95... kamil Gruby power box (2) brak słów na opisanie profesjonalizmu i fachowości osób pracujacych w v tech... ireneusz Usunięcie filtra DPF (1) Wysokiej klasy specjaliści...bardzo miła obsługa, nie ma dla nich rzeczy... Kamil POLECAM!!! (2) Polecam warsztat z czystym sumienie, przeogromna wiedza chłopaków. Wycinałęm... Łukasz